goca trzan

Goca Tržan: Ne znam što mi osporavaju test inteligencije!

Nakon što je rekla da je Mensin test koji je rešila pokazao da ima IQ 141, pevačica je postala predmet podsmeha.

– Na koju foru sam ja rešila Mensin IQ test i dobila odgovor da imam IQ 141?! I ajde 41, ali odakle ovih 100?! – napisala je Goca Tržan (40) na svom profilu na Tviteru. Ona tvrdi da se našalila na svoj račun, međutim, nije joj bilo nimalo smešno kada su drugi počeli da joj se podsmevaju i komentarišu kako je sve izmislila.

– Dobronamerni ljudi su to shvatili onako kako je i trebalo, kao moju šalu na svoj račun. U svakom slučaju sam postigla dobar rezultat na testu i to nije za smejanje – rekla je Goca.

Budući da je navela da je to Mensin test, pitali smo je da li je verodostojan i da li ima sertifikat, a ona kaže da je sve uradila preko interneta, tako da ćemo morati da joj verujemo na reč.

– To je onlajn verzija hrvatskog testa, jer srpska Mensa ne daje takvu mogućnost testiranja. Ovde se test radi isključivo tako što se ode kod njih i izvrši se provera. Volela bih da uradim i taj test.

Goca Trzan

U Gocinoj biografiji stoji da je bila đak generacije, pa smo je pitali da li sebe vidi kao jednu od najinteligentnijih dama na domaćoj javnoj sceni.

– Da, ja jesam bila odličan đak. Međutim, ne bavim se poređenjima sa kolegama i drugim ljudima, niti imam potrebu da dokazujem koliko sam pametna. Postoje različite vrste inteligencije i vrlo je nezahvalno porediti ljude po tom osnovu – zaključila je ona.

Čitaj još  Gocu Tržan šokirala ćerka!

Inače, nedavno je zbog sličnih razloga i blogerka Zorana bila ismejana, jer se hvalila kako ima IQ 131.

– Radila sam test u Mensi, ali sam pre dve godine uradila na internetu neki Ajnštajnov, nešto, neki… – ispričala je prilično zbunjena blogerka.

Vendi javno prozvala Gocu!

Poznato je da Vesna Vukelić Vendi nema dlake na jeziku i da uvek kaže ono što misli, pa tako nije mogla da odoli, a da ne prokomentariše izjavu Goce Tržan da je uradila test inteligencije, te da je saznala da joj je IQ 141.

Vendi 2014

– Ne razumem zašto je tako teško poverovati Gordani? Ona ima 141, ali 141 cm – napisala je Vendi na Tvitter-u.

Priznajemo, nije bila žestoka, kao što to inače ume da bude.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply