goca trzan o parovima

Goca Tržan: Moja ćerka i ja ne gledamo ‘Parove’!

Njene pratioce zanimalo je kako je mogla da sa “onakvim čovekom” bude u braku, ona je dala svoje objašnjenje.

Iako je rekla da ne želi da komentariše učešće svog bivšeg muža Ivana Marinkovića u rijaitiju “Parovi”, ipak smo je zbog jedne njegove izjave zvali i dala je komentar.

Naime, Ivan je rekao kako bi se njegovo i Gocinoj ćerki jako svidela Mimi Oro i da bi ih upoznao kada izađe iz rijalitija.

– Stvarno o tome sada ne mogu ni da razmišljam! Svakako ništa dalje ne bih ni kometarisala jer ni Lena niti ja nismo odgledale ni sekund tog programa, tako da smo obe zaštićene – rekla je Goca.

Pre tri nedelje u luksuznu vilu „Parova“ uselio se i bivši muž pevačice Goce Tržan, Ivan Marinković. Ona je sve do sada izbegavala da komentariše njega i ovaj skandalozni rijaliti program, ali rešila je da više ne ćuti.

ivan marinkovic u parovima

– Pa i novinare je sramota da me zovu da dam komentar za Parove! Beskrajno hvala kolege – napisala je Tržanova na svom Tviter nalogu.

Čitaj još  Jelena Karleuša zabranjena na Pinku!

Njene pratioce zanimalo je kako je mogla da sa “onakvim čovekom” bude u braku, ona je dala svoje objašnjenje.

– Ljubav je bolest. Realno. Ali sam ja izlečena i zaštićena. Pelcovana odavno – odgovorila je Goca radoznalim pratiocima i konstatovala da se svakome desi da pogreši u životu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply