goca trzan ziri pinkove zvezdice

Goca Tržan: Kad vidim trudnicu malo se rastužim!

“Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem”, naglašava popularna pop pevačica.

Nakon tri i po godine veze s bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, pevačica Goca Tržan rešila je da planovi o trudnoći treba da se ostvare. Tržanova, koja je poslednjih nedelja preokupirana i žiriranjem u takmičenju „Pinkove zvezdice“, u novom broju magazina Stori otkriva da će s partnerom otići u kliniku specijalizovanu za veštačku oplodnju.

– To će se desiti u septembru. Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem. Jedna od boljih klinika u Srbiji je „Genesis“ u Novom Sadu, gde rade vrhunski mikrobiolozi, genetičari i ginekolozi. Odlučili smo da tamo radimo vantelesnu oplodnju i jedva čekam da se to desi. Osećam snažnu potrebu. Kad vidim trudnicu, ne mogu da kažem kako osećam zavist jer to ne bi bilo tačno, ali malo se rastužim – kaže Goca i dodaje:

goca trzan i lena

– Suština problematike vantelesne oplodnje jeste u ogromnoj količini hormona koji se primaju, ali to važi za one žene koje imaju problema s prirodnim začećem. Sa mnom nije takav slučaj, pa mi je dovoljan koktel hormona za povećanu stimulaciju rada jajnika, a moći će da se iskoristi moja prirodna ovulacija.

U iskrenoj ispovesti, Tržanova dalje kaže da je ćerku Lenu već pripremila za to da će dobiti brata ili sestru i da se njena mezimica već raduje tome, mada ima trenutaka kad se pita da li će novi član porodice uzeti deo pažnje koja je dosad samo njoj bila namenjena.

Čitaj još  Marina Tucaković i Oliver Mandić bili četiri godine u vezi!

– Ponekad joj se javi sumnja da bih ja tu bebu mogla da volim više od nje, ali objasnim joj kako je to nemoguće i da se prvo dete nikad ne zaboravlja – kaže pevačica.

izvor: Story

One comment

Leave a Reply