goca trzan prevarila javnost

Goca Tržan još jednom izigrala javnost (VIDEO)

Lepa voditeljka u emisji Magazin IN, otkrila je i pravi razlog skandala o kojem se pričalo nedeljama.

Pre nekoliko nedelja, Goca Tržan iznervirana pitanjem koje joj je Nikolina Pišek postavila tokom gostovanja, besno je napustila emisiju, a lepa voditeljka sada je otkrila i pravi razlog skandala.

Naime, tokom Gocinog gostovanja u emisji “Exkluziv”, Nikolina Pišek joj je postavila pitanje, vezano za pevačicinog bivšeg supruga. Iznervirana što i nakon pet godina od razvoda dobija pitanja vezana za njega, izrevoltirana, Goca je napustila emisiju.

Lepa voditeljka u emisji Magazin IN, otkrila je i pravi razlog skandala o kojem se pričalo nedeljama.

– Gošća je pisala pitanja. Ja sam se malo bunila u početku, ali je rečeno da to tako mora i ja sam naivno pristala. Taj skandal je urodio plodom, a ja i dan danas dajem odgovore zgranutim ljudima – zaključila je Nikolina, čime je šokirala javnost.
Ovo nije prvi put da se dovode “sumnjive” situacije u vezu sa Gocom Tržan. Podsećanja radi, pre nekoliko godina je Goca održala koncert u Sava centru za samo jednu osobu. U pitanju je bio misteriozni gospodin koji je navodno kupio sve ulaznice za koncert.

Čitaj još  Šako Polumenta: Neću sa Dadom više da sarađujem! (VIDEO)

Takođe, nekoliko nedelja uoči izlaska poslednjeg singla, u svim medijima osvanula je vest da je pevačica prevarena od strane svog mladog supruga. Raša Novaković je navodno snimljen zahvaljujući paparacima kako napušta jedan beogradski hotel u društvu zgodne crnke, manekenke Teodore Radoičić, aktuelne učesnice rijalitija “Snajke”.

Pogledajte spornu emisiju sa Nikolinom:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply