Goca Tržan: Jedina želja mi je da Raši rodim dete!

“Sebi sam samo poželela da budem zdrava i srećna, da mi dete bude zdravo i da u toku ove godine ostanem u drugom stanju”, poželela je pevačica za rođendan.

Goca i Rasa

Goca Tržan na Hrvatskom primorju danas proslavlja 40. rođendan, a jedina želja joj je da dobije naslednika ove godine.

– Upravo uživamo na plaži i pripremamo se za slavlje. Sebi sam samo poželela da budem zdrava i srećna, da mi dete bude zdravo i da u toku ove godine ostanem u drugom stanju – rekla je slavljenica.

S obzirom na to da Goca već duže vreme želi da ćerki Leni podari brata ili sestru, ali zbog borbe sa dijabetesom to do sada nije mogla da ostvari, nada se da će nakon terapija uspeti da ostvari tu želju. Zbog ovih ozbiljnih zdravstvenih problema, ali i kako je već na pragu pete decenije, nije mogla da dobije još jedno dete prirodnim putem. Zato planira da veštačkom oplodnjom pokuša da vereniku podari naslednika.

Goca i Rasa

– Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer je reč o nečijem zdravlju, ali kao i ogromnom broju na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi – rekla je Goca nedavno i dodala da bi usvojila dete ukoliko ne uspe da zatrudni.

Čitaj još  Šako Polumenta se 'zakačio' sa Dadovom bivšom ženom!

Inače, krajem 2013. Goca i Raša su se verili nakon dve godine veze. Od prvog dana pevačicina ćerka Lena je Rašu odlično prihvatila i uživa u zajedničkim trenucima. Goca se, podsetimo, 2007. godine razvela od Leninog oca, bivšeg učesnika “Farme” Ivan Marinkovića.

izvor: Blic

Leave a Reply