Goca Tržan: Hoću venčanje sa prasetom na stolu sa jabukom!

Goca Tržan u poslednje vreme ne staje! Mada je nedavno operisala cistu ispod oka, brzo je nastavila sa poslovnim aktivnostima. Kaže nam da je to bila rutinska intervencija i da se sada dobro oseća.

Goca Trzan

U muzičkom studiju Vlade Georgieva, pevačica ovih dana snima pesme za novi studijski album. S obzirom na to da ju je nedavno zaprosio 14 godina mlađi dečko Raša Novaković, učesnicu muzičkog šoua “Tvoje lice zvuči poznato” ne deli mnogo ni od “ludog kamena”.

– Još nismo odlučili kada će biti venčanje – kaže Goca Tržan, koja iz braka sa bivšim učesnikom “Farme” Ivanom Marinkovićem ima sedmogodišnju ćerku Lenu.

– Samo smo pričali na tu temu, ali nemamo konkretan plan. Udaja mi u ovom trenutku nije prioritet, ima mnogo važnijih stvari od toga, a jedna od njih je rešavanje stambenog pitanja. Raša i ja nameravamo da kupimo kuću. Najvažnije je da se u naše planove uklopi Lena, koja u septembru polazi u školu, pa još nismo doneli konačnu odluku o preseljenju, odnosno kada će to tačno biti.

Dakle, hoće li uskoro biti svadbe?
– Može da se dogodi da bude samo venčanje i ručak za najbliže. Ukoliko, ipak, odlučimo da napravimo veliku svadbu, zamišljam da to bude kao u filmovima Emira Kusturice. To znači, prase na stolu sa jabukom i da ja kao mlada budem u centru pažnje.

Kakva će se muzika slušati?
– Volela bih da to bude muzika iz sedamdesetih i osamdesetih godina. Nikako ovo što se danas svira i peva na svadbama. Muka mi je od kojekakvih bendova kojih ima napretek. Nekad mi dosadi i ovo što ja pevam. Uželela sam se neke drugačije muzike.

Čitaj još  Milica Pavlović se ugojila?! (FOTO)

Najavili ste i izlazak novog albuma?
– Planiram da objavim disk sa hitovima koje sam snimala poslednje dve-tri godine, među kojima su numere “Voleo si skota”, “Strašilo” i “Volim do kraja”. Mislim da bi bilo dobro da sve te pesme stavim na jedan disk, plus dve potpuno nove kompozicije “Gluve usne” i “Ničija”. To su prave ženske pesme, autobiografske, i sigurna sam da će se dopasti publici.

Ali, naziv pesme “Ničija” nikako ne odgovara vašem emotivnom statusu…
– Volim da kažem da sam ničija i uvek samo svoja!

izvor: Novosti

Leave a Reply