goca trzan - peh na skijanju

Goca Tržan doživela peh na skijanju!

Goca Tržan je nedavno doživela manji incident na zimovanju u Austriji, gde je bila sa ćerkom Lenom i verenikom Rašom.

Pop pevačica Goca Tržan, koju trenutno gledamo u ulozi žirija u popularnom takmičenju Pinkove zvezdice, priznala je da je prilikom boravka u Austriji doživela pravi peh na snegu, kada ju je udario jedan stariji gospodin.

– Ne strahujem od povreda, jer verujem da takvo osećanje privlači ružne događaje, ali ipak ove godine mi se dogodio jedan peh. Drugog dana na stazi, u punoj brzini me je ‘pokupio’ jedan stariji gospodin. Od siline udarca sam odletela i onesvestila se, ali kad sam došla sebi, čitavih pola sata nisam znala ko sam, gde sam i kako sam tu dospela. Nikad nisam verovala u priče o tome kako dolazi do amnezije, ali izgleda da sam se baš jako udarila – ispričala je detaljno Goca koja, srećom, nije imala nikakvih posledica od ove nezgode.

Iako je doživela incident, pevačica planira da iskoristi još jedan zimski vikend kako bi ponovo uživala u čarima skijanja.

goca trzan skijanje

Pre nego što je bila na informativnom razgovoru u Poreskoj upravi, Goca Tržan uživala je nedelju dana na skijanju u Austriji. Pop pevačici društvo na zimskom odmoru u Salbahu, raju za skijaše, pravili su ćerka Lena, mlađani verenik Raša Novaković i prijatelji.

– Veliki sam zaljubljenik u skijanje i još tokom leta maštam o tome kada ću otići na zimovanje – rekla nam je Goca.

Čitaj još  Posle raskida, Nataša Bekvalac u medijskoj ilegali!

– Više volim zimu na planini, nego da se leti pržim na plaži. Prvi put smo bili u Salbahu, fenomenalno je, a staze su im božanstveno uređene. Godinama skijam rekreativno, ali me je ove godine Lena prešišala. Organizovali smo takmičenje u skijanju i ona je pobedila, a nagrada za prvo mesto bile su krofne u obližnjem restoranu.

Pevačica, koja je pre nekoliko dana bila u Poreskoj upravi, ističe da od nadležnih organa nema šta da krije.

– Sve je prošlo u najboljem redu. Redovno plaćam porez, nemam nikakvu spektakularnu imovinu i bogatstvo koje bih krila – istakla je Goca Tržan, koja će ovih dana snimiti spot za pesmu “Tajno moja”.

izvor: Story, Novosti

Leave a Reply