saban i goca saulic

Goca izbacila Šabana iz kuće!

Goca je poludela kada je videla Šabanove i Cucine slike u novinama. Ono mu je bila poslednja opomena, a preko ovog ne planira da pređe. Samo mu je poslala poruku da se u kuću više ne vraća.

Goca Šaulić isterala je Šabana iz kuće zbog fotografija na kojima on i Cuca šopinguju u Inđiji. To je bila kap koja je prelila čašu, pa je gospođa Šaulić odlučila da Šabanu zabrani ulazak u njihovu zajedničku kuću.

– Goca je poludela kada je videla Šabanove i Cucine slike u novinama. Ono mu je bila poslednja opomena, a preko ovog ne planira da pređe. Samo mu je poslala poruku da se u kuću više ne vraća, a promenila je i brave na vratima. Na sve to, spakovala se i otputovala u inostrantvo – govori izvor.

Takođe je interesantno, a tiče se ove sapunice, da Šaban, otkako je to izašlo u novinama, šalje Goci poruke u kojima se pravda kako se sa Cucom samo našao kako bi je zamolio da više ne izlazi u javnost sa pričama o njihovoj vezi te da ih ostavi na miru, a da je Inđiju izabrao kao mesto sastanka jer je najmanja verovatnoća da će ih tamo uslikati paparaci. Međutim, ova priča nije prošla kod Goce, koja Šabanu ne odgovara ni na pozive ni na poruke.

Čitaj još  Ana Nikolić kreira haljine za devojčice! (FOTO)

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Gocu, koja nam je kratko rekla:

– Molim vas, nemojte više da me zovete, nisam u zemlji – rekla je kratko Goca.

izvor: Alo

Više o porodičnoj svađi Šaulića OVDE

Leave a Reply