marija jovanovic glumica

Glumica optužila pevača da je za emisiju tražio 2.500 evra?!

“On mi je rekao da gostujem kao glumica, ali ni to nisam želela jer sam sve projekte radila godinu dana pre toga”, otkrila je glumica.

Pevač Nikola Burovac pokušao je da prevari mladu glumicu Mariju Jovanović za 2.500 evra, kako ona navodi. Marija kaže da je Burovac za nju trebalo da uradi pesmu, jer želi da postane i pevačica, i da joj pomogne oko promocije. Kako Jovanovićeva kaže, Nikola joj je tražio novac za to i za gostovanje u jednoj gledanoj emisiji.

nikola burovac

– Nisam htela da gostujem u emisiji jer tada pesma još nije bila snimljena. On mi je rekao da gostujem kao glumica, ali ni to nisam želela jer sam sve projekte radila godinu dana pre toga. Tada nije bilo potrebe da idem i pričam o tome na televiziji. Veče pred emisiju rekao mi je da moram da gostujem. Da se ne bih svađala s njim, popustila sam. Na kraju, kada sam završila snimanje, on mi je tražio 2.500 evra za to što mi je „sredio“ gostovanje – priča Marija i dodaje da je Nikola nakon što je voditeljka emisije saznala za to počeo da joj preti.

Čitaj još  Farma: Učesnice se ponovo sukobile (VIDEO)

– Mene je cela ta priča dosta pogodila. On je verovatno u lošoj finansijskoj situaciji, ali ja ipak ne razumem zbog čega vara ljude – rekla je Marija.

Kada smo hteli da čujemo i Nikolinu stranu priče, on se nije javljao na telefon.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply