dzidza stojkovic

Gledateljka prozvala Džidžu, ona joj bezobrazno odgovorila!

“Drage moje babe, čast izuzecima, kada vi budete dolazile na moj nastup ja ću se potruduti da zadovoljim vaš ukus po pitanju pevanja”, napisala je Džidža na svom Fejsbuk profilu.

Gledateljka emisije “Nedeljno popodne” iskritikovala je Sašu Popovića zbog toga što je propuštao dalje neke takmičarke u “Zvezdama granda” koje su dobile samo jedan glas od žirija, a nije one koje su dobijale četiri ili pet glasova.

Popoviću je zamereno i to što je propuštao dalje devojke samo zbog izgleda.

– One treba da se takmiče na izboru za misice – rekla je jedna gledateljka Popoviću.

Saša je dao primer Milice Pavlović koja nije najbolja pevačica, ali je u ovom trenutku najveća zvezda i time da je i gledaocima važan i izgled pored glasa, kao i harizma takmičarke. I ova, ali i sledeća gledateljka je bila oštra prema Draganu Stojkoviću Bosancu, kome su zamerile to što je strog prema takmičarima, a da njegova ćerka nije neka pevačica.

– Njegova ćerka nema veze sa njegovim žiriranjem – skrenula je pažnju gošća emisije Ana Bekuta ovoj gledateljki i zamolila je da se deca ne prozivaju.

Džidža reagovala na FB

Oglasila se i pevačica Aleksandra Džidža Stojković na svom „Facebook“ profilu.

– Gledam sad „Nedeljno popodne“ na „Prvoj“ i zaista moram da se oglasim po pitanju današnje teme. Prvo, zahvaljujem se što mi se pravi reklama i to ekstra, a drugo, drage moje babe, čast izuzecima, kada vi budete dolazile na moj nastup ja ću se potruduti da zadovoljim vaš ukus po pitanju pevanja. I treće, i najbitnije, ja sam Džidža, a Bosanac je drugo. Privatno on je moj otac, poslovno, on je moj producent. Ne brkajte neke stvari. A ja možda ne znam da peval, ali svakako znam šta znači puna kafana i dobra atmosfera. Hvala! – napisala je Džidža.

Čitaj još  Ado Gegaj: Zbog Bosanca sam plakao kao kiša!

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply