amar jasarspahic gile sa sinom

Gile Jašarspahić usvojio dečaka kog su ostavili roditelji!

“Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene. Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu”, otkrio je Gile.

Amar Gile Jašarspahić usvojio je šestogodišnjeg dečaka Alena Spahića, koji sada živi u njegovoj porodičnoj kući u Kaknju.

Mališan je godinu i po dana proveo u Domu za nezbrinutu decu u Zenici otkako su ga ostavili biološki roditelji. Do pobednika „Zvezda Granda“ došao je kada je pobegao iz gradske ustanove i Gileta sačekao ispred diskoteke čiji je vlasnik. Nakon susreta i kraćeg razgovora, Jašarspahić ga je pozvao da prenoći kod njega, posle čega je odlučio da ga zvanično usvoji.

– Nedavno sam posetio napuštenu decu u Zenici i Sarajevu i tad sam upoznao Alena. Pitao me je: „Mogu li ja ići s tobom“. Rekao sam mu da ću videti šta mogu da uradim. Onda sam otišao na nastup u Švajcarsku i, kada sam se vratio, svratio sam do diskoteke da vidim da li je sve u redu. Zatekao sam tog malog, koji me je čekao. Kazao mi je da je pobegao iz doma i da ne želi da se odvaja od mene. Nisam imao srca da ga vratim, ne znam šta mi se dogodilo. Pozvao sam Centar za socijalni rad i nije bilo nikakvog razloga da odbiju molbu da dečak ostane kod mene jer imam mesečna primanja. Kad nisam kod kuće, on brine o mojoj majci, koja se oporavlja od operacije – rekao je Gile i dodao da Alen ide redovno u školu.

Čitaj još  Razočaran: Joca Stefanović se seli u Ameriku!

Inače, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ izvesno vreme je živeo sa devojkom Enom, sa kojom trenutno nije u vezi, pa se vratio kod svojih roditelja.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply