gastoz i gorana zajedno

Gastozova devojka otkrila ko joj je idol na estradi!

Pevačica Gorana Babić, koja je stigla do polufinala “Zvezda Granda“, u fokusu javnosti je od kad je u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, pobednikom rijalitija “Parovi“.

Gorana (25) je iz Prokuplja. Završila je nižu muzičku školu, uporedo sa osnovnom, i bila odličan đak. Sada studira u Nišu Muzičku akademiju, na kojoj su joj ostala tri ispita do kraja.

– Gledala sam kroz prozor i plakala, jer dok su se druga deca igrala ja sam vežbala. Oduvek mi je bio san da budem zvezda “Granda”. Godinama unazad gledam “Grand”. Pitala sam se “Bože da li ću ja nekada tu da pevam?”. Nikada nisam odustala – priča Gorana.

Babićeva je, pre dve godine, ispala u trećem krugu takmičenja, ali nije izgubila nadu, pa se ponovo prijavila. U sezoni koja je nedavno završena, stigla je do polufinala.

Oduvek je volela da peva, pa je, kao dete, u dvorištu pred roditeljima nastupala uz pesme Lepe Brene.

gorana babic priznala

– Imam snimke kako pevam u dvorištu, sa crevom za polivanje bašte u rukama, kad sam bila mala, dok svira Lepa Brena – kaže zvezda “Granda” i otkriva ko su joj uzori.

– To su Ceca, Seka Aleksić, Karleuša, a kad sam bila mala, nisam mogla da jedem i da spavam uveče dok ne vidim i ne čujem na televiziji Lepu Brenu – rekla je Gorana.

Čitaj još  Mia Borisavljević pokazala novog dečka!

Imponuje joj kad joj kažu da liči na Seku Aleksić, a mi smo je pitali šta misli o Karleuši.

– Karleuša je savšena žena, kad je vidiš ne možeš da joj nađeš manu. Ona je meni prelepa.

S obzirom da je iz malog mesta, kaže da se snašla u Beogradu, mada nema mnogo prijatelja, pa smo je pitali da li joj je Gastoz sada podrška.

– Mogu slobodno da kažem da jeste, jer od kad je izašao, nismo se odvojili.

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply