gastoz i naida gadzo

Gastozova devojka napravila neviđeni skandal!

U naletu besa što je njen dečko postao blizak sa jednom od ukućaniki, starleta napala voditeljku, zbog čega će biti tužena.

Devojci Nenada Marinkovića Gastoza, starleti Naidi Gadžo, preti tri godine zatvora jer je upala u studio Hepi televizije i napala voditeljku Ružicu!

– Tebe, klošarko, čekam posle emisije. Nenade, slušaj me dobro, advokat je ovde. Ti si za sve kriv. Ništa me više ne interesuje. Ovo si ti napravio. Nemam više šta da tražim ovde – urlala je Naida i ponovo odbrusila voditeljki:

– Kurvetino jedna, igraš se tuđim životima, zapamtićeš me!

Ružica je na to hladnokrvno rekla:
– Dakle, ovo je bilo ekskluzivno uključenje Naide!

Kako saznajemo, Gadžova je poludela zbog toga što je njen dečko sve prisniji sa cimerkom Izabelom Alijoski, pa su joj za to, prema rečima izvora, svi krivi.

naida napala ruzicu

– Niko nije očekivao da će Naida izgubiti zdrav razum i da će pred milionskim auditorijumom napraviti skandal. Ona je s Nenadom nekoliko puta raskidala, a sada je prevršila svaku meru. Došla je na televiziju da mu vrati prsten i lanac, a napravila je incident. Gadžova je poludela zbog Izabele, ali to nije razlog da se onako bahato ponaša. Čelni ljudi Hepija taj bezobrazluk i nasilničko ponašanje neće da tolerišu. Voditeljku Ružicu je napala i izvređala na radnom mestu. Zbog svega što se desilo produkcija i voditeljka će tužiti Naidu. Njoj preti tri godine robije, a postoji mogućnost i da bude proterana iz zemlje jer se ona ipak vodi kao strani državljanin – priča izvor.

Čitaj još  Farma: Besna Vendi otkrila nove detalje sa Farme!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply