gastoz o zorici i rijalitiju

Gastoz šokirao novom izjavom!

Iako je slavu stekao zahvaljujući svom „jutjub” kanalu, te pobedi u rijaliti programu, gde je nekoliko puta bio takmičar, Gastoz tvrdi da ga te stvari više ne zanimaju.

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da smiri strasti i što manje se pojavljuje u medijima.

Čini se da je za to najzaslužnija njegova devojka Naida, iz Sarajeva, sa kojom je već nekoliko meseci u vezi. Ekipa dnevnog lista srela se sa pevačem i vlogerom na snimanju spota za njegovu novu pesmu „Samo mi kaži”, koji će, ako je suditi po prvim kadrovima, biti i te kako provokativan i šokantan.

Iako je slavu stekao zahvaljujući svom „jutjub” kanalu, te pobedi u rijaliti programu, gde je nekoliko puta bio takmičar, Gastoz tvrdi da ga te stvari više ne zanimaju.

– Ja više nikada ne bih ušao u rijaliti. Mada, ako propadnem, možete me opet videti tamo – rekao je Gastoz.

Kada smo ga pitali da li bi svojoj devojci, koja je po zanimanju model, dozvolio da se proslavi na isti način kao i on, rekao je:

– Nikada ne bih dao Naidi da bude deo rijalitija – bio je izričit Gastoz.

Njegova veza sa Zoricom Dukić bila je i te kako interesantna medijima, s obzirom na to da su se njih dvoje zabavljali tokom rijaliti programa, a vezu nastavili i po izlasku. Ipak, ljubav je pukla, a Gastoz je našao svoju sreću pored Naide.

– Moja devojka nije ljubomorna. Ona razume moj posao i, na kraju krajeva, model je, slika se u bikiniju, tako da je u našoj vezi sve transparentno i dobro – kaže Gastoz.

Kada smo ga upitali da li je ljubomoran, s obzirom na to da je njegova devojka i te kako atraktivna i zgodna, priznao je da u granicama normale postoji ljubomora sa njegove strane.
Ono što bi mu zasmetalo kod Naide jeste da pretera sa plastičnim operacijama i intervencijama na licu i telu.

Čitaj još  Snajke: Žestoka rasprava u rijalitiju (VIDEO)

– Nemam ništa protiv da devojka uradi na sebi sve što misli da treba i što je čini srećnom i što će njoj dati samopouzdanje. Nisam za preterivanja i ne bih mogao da budem sa devojkom koja je preterala sa operacijama. Naida nije za sada – kaže Gastoz i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Zoricom Dukić.

– Zorica i ja se čujemo jednom u mesec dana. Moja sadašnja devojka nije ljubomorna zbog toga jer sam ja na vezu sa Zoricom stavio tačku. Ipak, želim da imam zdrav odnos sa njom – otkriva Nenad Marinković i time stavlja tačku na spekulacije da je sa bivšom u lošim odnosima.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

One comment

Leave a Reply