gastoz i zorica prozivke

Gastoz ponovo javno ponizio Zoricu

Draga Magdalena je pokazala svoje telo i veoma nam je drago da je učestvovala u spotu, jer je prezgodna i prelepo igra.

Nenad Marinković Gastoz snimio je spot za svoju prvu pesmu, koji je pun atraktvnih i nagih devojaka, pa nas je zanimalo zašto Zorici nije pripala glavna uloga u spotu i da li joj to smeta.

– Zorica ne treba da bude u spotu. Nikada nisam mešao posao i privatnost. Zorica je prezgodna, ali volim da platim devojku koja će da statira. Spopadale su me devojke, pa ja bih se ubio da nisu, jer di-džej kojeg ne spopadaju devojke nije nikakav di-džej. Imao sam i otvorene ponude za seks, ali to je sve normalno – kaže Gastoz, a Zorica dodaje da nije ljubomorna na devojke koje opsedaju njenog dečka, za koga se šuškalo da ju je ostavio.

– Mislim da moj osmeh govori više od milion reči. Kojih cica?! U spotu su statirale devojke i fanovi. Naša draga Magdalena je pokazala svoje telo i veoma nam je drago da je učestvovala u spotu, jer je prezgodna i prelepo igra. Nemam na šta da budem ljubomorna, preponosna sam – tvrdi Zorica, a njene reči potvrđuje i Nenad:

– Zorica na to reaguje kao jedna odrasla i zrela žena. Ipak, ne radim ja ništa sa njima, ali mi prija takva komunikacija.
Spekulacijama da su se posvađali par ne pridaje značaj, a Zorica otkriva kada je Gastoz romantičan.

– Nenad je takav samo kad imamo neke sitne svađe, koje umeju da postanu i krupne. Dobili smo „zaljubljene“ šolje sa našom slikom od fanova i onda on meni donese u toj šolji kafu u krevet i umilnim glasom mi poželi dobro jutro. Tako se ušlihta ili se samo uvuče u krevet pored mene – otkriva Dukićeva i objašnjava šta je nervira kod Marinkovića.

Čitaj još  Snajke: Pogledajte koja učesnica je izbačena (VIDEO)

– Pomaže mi u kuhinji mnogo i tu ne mogu ništa loše da kažem, osim što me iznervira zbog ostavljanja prljavih čarapa po ćoškovima” – naglašava Dukićeva.

– Kada ga zamolim da nešto uradi jer ja ne stignem, onda tri dana ponavlja i naglašava kako je raširio veš ili oprao posuđe. Nije mu problem da uradi nešto što je u granicama muškosti – kroz smeh završava Gastozova devojka.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply