gastoz preboleo zoricu

Gastoz otkrio da li je preboleo Zoricu

Očigledno da je Marinković odlučio da nastavi dalje i da je spreman za novu ljubav, i to ni manje, ni više nego sa bivšom devojkom.

Pobednik treće sezone rijaliti šoua Nenad Marinković Gastoz nakon raskida sa Zoricom Dukić, sa kojom se smuvao u luksuznoj vili, kaže da je preboleo dragu, da se iselio iz zajedničkog stana, ali i da razmišlja o pomirenju sa bivšom devojkom Ružicom Veljković

– Tačno je da smo raskinuli Zorica i ja, ali ne bih da otkrivam razlog. Više ne živimo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima, kao i sa svim bivšim devojkama. Prosto nema više ničega među nama. Neću da pričam previše o tome, neću da joj upropaštavam život – kaže Gastoz.

Očigledno da je Marinković odlučio da nastavi dalje i da je spreman za novu ljubav, i to ni manje, ni više nego sa bivšom devojkom Ružicom Veljković. Ona se čak nedavno pohvalila kako joj on šalje poruke.

– Slao sam joj poruke samo kada je bila u emisiji. Ne znam da li ćemo opet biti zajedno, moram prvo da vidim da li je ona slobodna. Ali čitajte između redova – šeretskim osmehom rekao je Nenad i na taj način stavio do znanja da bi voleo da se pomiri sa Veljkovićevom.
Prošlo je mesec i po dana od smrti njegove mame, Gordane Goce Marinković, ali on ne da da ga bol uništi, već se trudi da bude što uspešniji, kao što bi ona to volela.

– Osećam se bolje. Žao mi je što mama nije mogla da vidi i čuje moju novu pesmu i vidi spot. Ne smem da je razočaram. Nemam više krila, a ona mi je to bila. Sada moram svoja da širim – kaže Gastoz i priznaje da je i sada deo rijalitija, ali kao asistent produkcije iza kamera.

Čitaj još  Parovi: Učesnik neočekivano napustio rijaliti!

– Ja tu kuću nisam zaboravio. Uvek sam tu za njih. Trudim se da im budem od pomoći, da im nađem ljude za šou, da im dam neke ideje. Ako pričamo o budućim učesnicima, prava osoba za rijaliti mora da bude, iskreno, muški ili ženski Gastoz. To znači da bude lep, zavodljiv, dinamičan, da zna sve narodne pesme, i tako dalje – opisuje Gastoz.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply