gastoz ostao bez devojke

Gastoz ostao bez nove devojke

Videlo se da se raspravljaju i to je sigurno trajalo nekih desetak minuta. Jasno je bilo da je pevačica napravila problem.

Nenad Marinković Gastoz bio je srećan sa svojom devojkom Marijom, s kojom je nedavno započeo i zajednički život, međutim, njih dvoje imali su ozbiljnu svađu 8. marta.

Naime, kako se spekuliše, Marija je izljubomorisala zbog pevačice Teodore iz grupe “Đavolice”!

Umesto da uživa u Danu žena, Mariji je sve preselo!

– Gastoz i Marija su 8. marta otišli u klub “Gotik” gde je pevao Adil. Bili su u većem društvu, pili su, pevali i baš su delovali kao da se dobro provode. Međutim, sve se promenilo u momentu kada je u njihov separe došla Teodora koja je odmah skočila na Gastoza. Kako su tu bili i fotografi, njih dvoje počeli su da poziraju i delovali su baš prisno. Mariju je pak jako naljutilo Nenadovo ponašanje, pa je sela u znak protesta – priča izvor.
Nakon nekog vremena, kada se Teodora vratila za svoj sto, Nenad je prišao Mariji koja je bila baš ozbiljna i ljuta. Videlo se da se raspravljaju i to je sigurno trajalo nekih desetak minuta.

Čitaj još  GasStozZ i Tijana ponovo imali seks! (VIDEO)

Jasno je bilo da je pevačica napravila problem, jer je Gastoz pokazivao u njenom pravcu. U jednom momentu Marija je ustala, uzela tašnu i jaknu i krenula ka izlazu kluba, a za njom je pošao i Gastoz.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply