gastoz ocajan zbog majke

Gastoz očajan, krivi sebe za majčinu smrt!

Nenad ne može sebi da oprosti što nije ubedio Gocu da ostane u Srbiji posle njegove promocije.

Nenad Marinković Gastoz završava pripreme za dopremanje tela svoje majke Gordane Marinković (50), koja je prošle srede iznenada preminula u Parizu.

On trenutno završava dokumentaciju, koja mu je potrebna za prevoz pokojnika iz Francuske u Srbiju.

Zbog velikog broja obaveza koje ima u Gradu svetlosti, gde je živela njegova majka, Nenad se ne javlja na telefon. Samo najbliži članovi porodice i prijatelji imaju priliku da porazgovaraju s njim. Iako prolazi težak period, Marinković junački podnosi to što je ostao bez najvažnije osobe u svom životu. Ipak, sebi ne može da oprosti to što je dozvolio da se Goca posle promocije njegove pesme u Beogradu vrati u Francusku.

– Ja sam kriv za njenu smrt. Znao sam da nije trebalo da ide iz Beograda. Sada bi sve bilo drugačije. Da sam rekao rečenicu ili dve više, možda bih je ubedio da ostane ovde. Sada je kasno za sve. Moje majke nema više – rekao je Nenad prijateljima.
Juče smo pokušali da stupimo u kontakt s Gastozom, nije se javljao, ali je ljubazno odgovorio na poruku i zamolio nas da ga razumemo što ne može da priča.

Čitaj još  Parovi: Ovo sigurno niste znali o Gastozu!

Njegova majka umrla je u sredu od infarkta. Dva dana kasnije pronašla ju je koleginica, koja je odmah obavestila njenog sina, policiju i Hitnu pomoć.

Mnogi fanovi rijaliti i Jutjub zvezde organizuju dolazak na sahranu Gastozove majke. Osim njih, i učesnici „Parova“ doći će da uteše prijatelja iz rijalitija. Među njima će biti Zmaj od Šipova, Tijana Ajfon, Vladimir Radača, kao i Nenadova devojka Zorica Dukić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply