gagi djogani

Gagi Đogani: Anabela je loša majka, muškarci su joj važniji od ćerki!

Ostavila je decu i otišla u Sarajevo. Priznajem da finansijski ne stojim baš najbolje, ali to ne znači da se manje brinem o ćerkama.

Gagi Đogani prvi put je od razvoda s Anabelom, odnosno od 2009. godine, u razgovoru za dnevni list progovorio o onome što se dešavalo dok su bili u braku, a i posle njega. Razlog za ovu ispovest je, kako kaže, fizički napad sadašnjeg pevačicinog muža Andreja Atijasa.

– Dugo sam ćutao! Ako Anabeli nešto nije jasno, trebalo je da me pozove i da popričamo kao odrasli ljudi, a ne da mi onaj balavac dolazi i preti da će me ubiti. Imam snimak kao dokaz da je bio u Beogradu i da me je udario. Ne može da negira. Ostavila je decu i otišla u Sarajevo, ja se brinem o njima. Za Andreja sam mislio da je gospodin čovek i da će između njih sve biti kako treba, ali oni definitivno nisu zadovoljni u braku i sad – udri po Gagiju – naglašava frontmen grupe Fanki Dži, i dodaje:

– Nakon svakog intervjua me maltretira odvratnim porukama u kojima me vređa i govori da će mi je.ati mamicu, da sam skot, narkoman, seljačina. Dokle više da trpim njeno psihičko zlostavljanje?! Želim da me ostavi na miru. Nikada ništa loše nisam pričao o njoj. Svi su je napustili, nema nijednu drugaricu. Treba da je bude sramota zbog svega što se desilo.

On okrivljuje svoju bivšu suprugu da je podržala Andreja da ga udari ispred zgrade na Vidikovačkom vencu 67, u kojoj muzičar živi.

– Ako je ona dozvolila da on krene da me bije, trebalo je da me pozove i izvini mi se. Čim me nije pozvala, znači da ga podržava. Samo mi je drago što sam mu vratio i razbio ga kao vola. Priznajem da finansijski ne stojim baš najbolje, ali to ne znači da se manje brinem o ćerkama. Njima je moja ljubav potrebnija od novca. Ona za mene nije podobna majka, ljubav muškarca joj je na prvom mestu. S njom sam živeo pola svog života. Bilo je prelepih trenutaka, ali i onih ružnih, kada smo se svađali i tukli.

Žao mi je što deca trpe

Gagi otkriva da mu je najteže bilo kada je bivša tašta dolazila da ga tuče.

– Jednom mi je njena majka Jadranka iz Švedske došla u stan i napala me da navodno huškam decu protiv Anabele, što je suludo. Kada je počela da mi histeriše, Nina se istraumirala i naredio sam Jadranki da napusti stan. Međutim, ona se opet vratila i počela je da me davi, udara i grebe po licu, a moje dete je sve to gledalo. I danas se pita zašto Nina neće da čuje za nju. To policija zna, jer sam prijavio.

Čitaj još  Tanja Savić se vraća u Srbiju bez porodice!

Gagi kaže da ga je Anabelina majka često napadala.

– Đole je Anabeli pisao poruke da se odrekne prezimena Đogani i da se ne predstavlja tako u javnosti, a ona je htela da stanem u njenu zaštitu. Pozvao sam brata i zamolio ga da prekine svaki kontakt s njom da ne bismo imali problema, pošto nije normalna. Ona je sve prenela svojoj mami i žena je došla kod mene. Na vratima je izvadila staklenu flašu od vina, nabila mi je u usta i polomila mi zub. Sad je došao i njen suprug. Ko je sledeći?! Proživljavam pakao otkako sam se razveo jer me zlostavljaju i ona i njena familija – kaže Gagi.

Ako nema para, nema ni tate

Đoganiju je najžalije što nije prisustvovao osmom rođendanu svoje mlađe ćerke Nine, a glavni krivac za to je upravo njegova bivša supruga.

– Kada je mojoj Nini bio rođendan, morao sam krišom da odem da joj odnesem poklon i poljubim je. Anabela mi nije dala da prisustvujem jer nisam učestvovao u plaćanju zabave, a nije me ni pitala. Rekla mi je: „Ako nema para, nema ni tate.“

Anabela i Andrej ćute

U više navrata smo pokušali da se čujemo s Anabelom i njenim mužem Andrejom, ali nisu se javljali ni na jedan telefonski broj koji mi imamo.

izvor: Kurir

Leave a Reply