gabi novak 2014

Gabi Novak: Zašto svaki dan moram da gledam Severinu?!

“Imamo mnogo kvalitetnih živih autora koji su zaslužili dok žive da im se priredi koncert. Umesto toga, vrte se iste pesme, reciklirane”, kaže iskreno Gabi.

Legendarna muzička diva Gabi Novak izjavila je kako ne voli da koristi izraz estrada, a da je što se tiče iste, neke stvari posebno nerviraju.

Gabi Novak 2014

– Medijska prisutnost uvek istih ljudi mi je besmislena. Ne shvatam zašto svakodnevno moram da gledam Severinu. Čemu, dokazala se, znamo koji joj je plan, šta radi, zar treba svaki koncert toliko medijski eksponirati? Oni nisu svesni da rade protiv sebe, a ne za sebe. Imamo mnogo kvalitetnih živih autora koji su zaslužili dok žive da im se priredi koncert. Umesto toga, vrte se iste pesme, reciklirane – kaže iskreno Gabi.

gabi novak i arsen dedic

O promenama na sceni u poslednjih pola veka Gabi kaže:

– Kad nastupam, volim salu u kojoj pevam i svoju publiku. Nikad ne nastupam kako bih pokupila novac, završila to bez emocija. Ne priklanjam se nikakvom jeftinom izrazu i tako radim više od 50 godina. Bez bilo kakvog emotivnog učešća ništa nema smisla. No, jedan deo mlađe populacije ipak malo drugačije gleda na to. Tako smo odgojeni, tako se ponašamo, tako mislimo, tako stvaramo… – dodala je ova neprikosnovena pevačica.

Čitaj još  Dramatično: Pucano na Amadeus bend usred Beograda!

izvor: Avaz

Leave a Reply