severina sladoled reklama

Folk zvezde ne odbijaju reklame (VIDEO)

Nekada su reklame bile rezervisane za glumce koji su svoju popularnost na taj način dobro unovčavali, ali u poslednje vreme sve je više pevača koji se pojavljuju u reklamama.

Ovom estradnom trendu nije odolela ni Ceca Ražnatović koja reklamira karticu za mobilni telefon jednog dnevnog lista, pa se njen lik svakodnevno smeška sa stranica ove novine. Čak je ponuđeno i da joj obožavaoci putem ove kartice šalju SMS poruke, ali s obzirom na to koliko posla ima folk zvezda teško da ona lično odgovara na te poruke.

ceca rekla za broj

Danijela Vranić nedavno je dobila ponudu da se pojavi u reklami jedne poznate firme koja se bavi uvozom i prodajom luksuzne keramike i sanitarija. Pevačicu su pozvali iz jedne marketinške agencije, izložili joj ponudu, ona se oduševila, ali…

– Prvo sam mislila da se neko sa mnom šali i jedva su me ubedili da su ozbiljni. Oduševila sam se, jer je to dokaz da sam ponovo zgodna i da mogu da se pojavim u reklami. Samo, odmah sam im rekla da ne dolazi u obzir da se gola kupam u kadi ili tuš kabini – kategorična je Danijela.

miroslav ilic reklama

Pregovora se oko njenog honorara, a ona sama kaže da još nije odlučila koliko će novca tražiti za reklamu. Danijela je i ranije dobijala ponude da reklamira sve i svašta čak i stočnu hranu, ali je ona to glatko odbila, jer priželjkuje da snimi reklamu za zubnu pastu.

Najangažovanija pevačica u regionu, ne samo kada su u pitanju gostovanja već i reklame je Severina Vučković koja svoju popularnost ume itekako dobro da unovči. Reklamirala je Seve svašta od cipela do sladoleda, a u poslednje vreme na malim ekranima vrti se njena reklama za jedan poznati brend kućnih aparata. Kako se priča na estradi, za ovaj angažman hrvatska zvezda dobila honorar od 40.000 evra. Malo li je u današnje vreme kada se svaki evro sve teže zarađuje.

ana bekuta reklama

Trendu reklamiranja među pevačima nije odoleo ni Miroslav Ilić, koji reklamira jednu firmu koja se bavi prodajom kamin peći i šporeta na drva. Ko je došao na ideju da angažuje baš Miroslava i za koliko para nije poznato, ali je činjenica da se on bar do sada ovakvom vrstom posla nije bavio i da njegovo lice, što bi rekli marketinški stručnjaci, nije istrošeno. I njegova koleginica Ana Bekuta dugo je reklamirala jedan poznati brend kućnih aparata. Ali, kako je objasnila nije bio u pitanju čist biznis, već je učinila uslugu prijatelju. Čak i ako nije uzela pozamašan honorar za reklamu, dovoljno je bilo da je dobila popust za ove aparate koji nisu ni malo jeftini, pa je već bila na dobitku.

Čitaj još  Šako Polumenta u Dubaiju dobio bakšiš od 3.000 dolara?!

Nata reklamira sestru

Već tri meseca na malim ekranima se vrti i reklama u kojoj se pojavljuje Nataša Bekvalac. Atraktivna pevačica snimila je zajedno sa glumcem Branislavom Lečićem i kako su tada pisali mediji Nata je za ovaj posao dobila honorar od 30.000 evra. Ovo nije njen prvi angažman ove vrste, pošto je svojevremeno reklamirala i jednog mobilnog operatera.

natasa bekvalac telenor

Svoje iskustvo u reklamiranju Nata maksimalno koristi kada su u pitanju kreacije njene mlađe sestre Kristine čije haljine nosi i time pomaže sestri da se dokaže i pokaže kao modni dizajner.

Gogina reklama na društvenim mrežama

Goga Sekulić poslednjih dana dobija gomilu komplimenata da izgleda bolje nego ikad. Pevačica je smršala i na sva zvona objavila da je to bilo zahvaljujući jednom preparatu za mršavljenje koji hvala na sva usta. Ali, ova reklama se ne vrti na malim ekranima već po društvenim mrežama i Goga koristi svaku priliku da ih izreklamira.

Miroslav Ilić reklama ‘Alfa plam’

Jelena Karleusa – “O la la” Pionir

Ceca – Promocija novog VIP broja

Severina – Frikom korneti

Ana Bekuta – Bosch reklama

izvor: Vesti, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply