Finale ‘X factor’: Daniel Kajmakoski je pobednik!

Daniel je svakim svojim nastupom oduševljavao žiri i publiku sve više i više što je i rezultiralo njegovom pobedom.

Daniel Kajmakoski

Makedonac Daniel Kajmakoski je pobednik prve sezone najpopularnijeg šoua na svetu ‘X Factor’!

On je svakim svojim nastupom oduševljavao žiri i publiku što je dovelo do njegove pobede. Danielov mentor Željko Joksimović rekao je da je presrećan i da Kajmakoskog očekuje sjajna karijera.

Petoro superfinalista Lukijan, Maid, Tamara, Daniel i Doktori borilo se za prestižnu titulu pevača sa posebnim x faktorom! Njihovi mentori, Emina Jahović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović potrudili su se da dobro pripreme svoje kandidate kako bi se što bolje predstavili publici.

Glasanje se razlikovalo od prethodnih emisija. Naime, čim je počelo finale uživo iz Kombank Arene, publika je mogla da glasa za svog favorita, a redosled takmičara se nije znao unapred.

Podsetimo, Daniel dobija novčanu nagradu, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i “Sony music”, dva video spota, PR podrška TV “Pink”, kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Tamara Milanović dobiće novčanu nagradu od Rajfajzen banke u vrednosti od 5.000 evra, a Maid Hećimović na trećem mesto dobiće paket Samsungovih uređaja. “Sony music” i “City records” imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Ovaj šou osvojio je publiku u četrdeset zemalja sveta, pa nema sumnje da će i u Srbiji i regionu podići prašinu i imati veliku gledanost.

Ilma Karahmet se pojavila na finalu, nije se pozdravila sa Eminom!

Ilma Karahmet se ipak pojavila na finalnoj večeri šoua ‘X Factor’ nakon brojnih prepucavanja sa mentorima nakon njenog ispadanja iz šoua.

Čitaj još  Kaća vodi Baneta na krstarenje!

Dok je Ilmin bivši mentor Kiki Lesendrić nastupao na sceni sa svojom grupom “Piloti”, Ilma mu se pridružila i vidno raspoložena pozivala publiku da aplaudira u ritmu muzike. Osim Ilme, na sceni su bili i ostali učesnici ‘X Factora’.

Ilma u finalu

Podsetimo, nakon što je Ilma bila u duelu sa Maidom Hećimovićem, Emina je presudila da Ilma ipak ne bi trebalo da nastavi takmičenje. Karahmetova je bila veoma uvređena, pa je na svom Fejsbuk nalogu “proklela” Eminu, nakon čega joj je ova poručila da to ne bi trebalo da radi i da je previše mlada za ‘X Factor’.

Nakon svega su se oglasili i Ilmini roditelji koji su je branili i rekli da Emina i ‘X Factor’ nisu bili fer.

izvor: Kurir

Leave a Reply