Filip Miletić: Danijele, ubio bih se da sam na tvom mestu!

Ionako vreloj atmosferi u studiju u Košutnjaku, gde su snimane emisije „Grand produkcije“, doprineo je kompozitor Filip Miletić, koji se verbalno obračunao sa pevačem Danijelom Alibabićem zbog njegovog razvoda sa Jovanom Nikolić!

Filip Miletic

Naime, posle nekoliko popijenih piva, „aspirinac“ je u bekstejdžu sa prijateljem izgovorio salvu uvreda na račun pevača, koji je čekao svoj nastup. Aludirajući na priče Danijelove još uvek zakonite žene Jovane, koja tvrdi da je on homoseksualac, da ju je tukao i da joj je ukrao vibrator, kao i da je za tri obroka dnevno kupovao sendviče, Miletić je uz osmeh poručio da Alibabić zbog sramote ne bi trebalo da izlazi iz kuće.

– Da se meni to desilo, ubio bih se! Propao bih u zemlju od sramote! – rekao je kompozitor o Alibabiću.

Iako frapiran Filipovim mešanjem u njegov život, pevač je ostao pribran i ništa nije prokomentarisao, već je mirno sačekao svoj nastup. Kada smo ovim povodom pozvali Danijela, on nije želeo da komentariše Miletićevev istup, kao što nije želeo da govori o mnogim optužbama svoje supruge.

Danijel Alibabic

– Neću ništa da komentarišem, zovite Filipa – kratko nam je rekao Danijel.

Poslušali smo ga i pozvali Miletića, koji je u međuvremenu očigledno promenio mišljenje!

– Ne znam koja je poenta da pišete takve stvari jer Danijel sa mnom i Milošem Roganovićem sarađuje već pet godina i imamo super odnos. Sve to što ste rekli su izmišljotine – tvrdi Filip, iako smo mu naglasili da smo bili na licu mesta kada se incident dogodio.

Čitaj još  Lepa Brena: Vratiću Danijelu popularnost!

I Filip bio u žiži medija zbog raskida sa Anom

Iako je kritikovao Danijela, Filip vrlo dobro zna kako izleda kada se podigne medijska prašina, s obzirom na to da je nedavno punio stupce u novinama kada je pevačica Ana Bebić raskinula sa njim jer je uslikan na jednom beogradskom splavu kako se grli sa nepoznatom plavušom. Njih dvoje su se nakon toga pomirili i u ljubavi uživaju i dan-danas, dok je Filip taj svoj „izlet“ opravdavao činjenicom da u tom trenutku nije bio u dobrim odnosima sa svojom lepšom polovinom.

izvor: Alo

Leave a Reply