zvezdan izbacen

Farma: Zvezdan izbačen sa imanja zbog kršenja pravila!

Incident se desio jutros oko pet časova, a učesnik je bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da je kod lekara otišao posle žurke.

Zvezdan Anđić izbačen je sa imanja. Naime, jutros je stiglo pismo iz zadruge u kojem se farmeri obaveštavaju da je Zvezdan, suprug pevačice Tina Ivanović, diskvalifikovan zbog kršenja pravilia i da mora da napusti imanje u Lisoviću.

– Napravio je neko sranje. Ja ne znam šta je – rekla je za Zorica, a onda je jedan od faremera rakao da je otišao da spava, kada nije smeo.

– Stajala je žena iz zadruge, a on nije hteo da izađe. Šta više da nagađamo što su ga izbacili – otkrio je Milić Vukašinović.

Suprug Tine Ivanović, naime, odveden je u Barajevo kod lekara kako bi mu pregledali otvorenu ranu na nozi, koju ima od ranije. Zvezdan je, međutim, pobegao iz lekarske ordinacije, što znači da je automatski diskvalifikovan iz daljeg takmičenja. Incident se desio jutros oko pet časova, a Anđić je bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da je kod lekara otišao posle žurke.

Čitaj još  Farma: Zadruga najstrašnije kaznila Staniju (VIDEO)

Budući da je Zvezdan izbačen, farmeri moraju da izaberu novog gazdu, a to je Lepomir.

Podsetimo, Zvezdan je već prvog dana imao incident sa Majom Nikolić, kada je izgubio živce i iskočio na pevačicu.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply