gabrijela protiv vendi

Farma: Vendi pokušava da posvađa farmere!

“Pa moraš da bežiš kada priča o meni. 10 minuta sediš sa njom, a kada je ona tebe napadala, ja sam te branila!”, bila je jasna Gabi.

Na imanju u Lisoviću je napeta atmosfera, a kako se bliži finale farmeri sve više pucaju po šavovima.

Tako je Gabi napala Miloša jer ju je navodno ogovarao sa Vendi. Miloš je došao u trpezariju kako bi doručkovao, a onda se pojavila Pejčeva koja ja napala njega i Vukelićevu.

– Čula sam da si sedeo sa njom kada ogovara tvoje prijatelje. Ja tebi nisam niko u životu, ni ti meni nisi niko u životu – vikala je u besu Gabi dok je Vendi govorila kako nije pričala o njoj.

Miloš je takođe potvrdio kako nije ogovarao Gabi niti da je imao nameru da sluša Vendi.

vendi protiv gabrijele i milosa

– Ja polemišem sa Vendi, šta ti mene napadaš, jesi li ti normalna? – pitako je Miloš Gabi dok je ona uporno vikala kako ju je izdao time što je pričao sa Vendi.

– Pa ja sam uzeo da doručkujem. Gde ću, da bežim sa tanjirem po dvorištu? Ma važi, ja sam za sve kriv, u redu je – pričao je Miloš.

– Pa moraš da bežiš kada priča o meni. 10 minuta sediš sa njom, a kada je ona tebe napadala, ja sam te branila! – bila je jasna Gabi, koja je i dalje terala svoju priču.

Čitaj još  Parovi: Pogledajte ko je ušao u vilu i napravio pometnju (VIDEO)
Farmeri su iz trpezarije prešli u spavaću sobu, Vendi je vikala kako je Miloš koratelarna šteta, a onda se Bojana Stamenov ubacila u priču i objasnila zbog čega je nastala cela polemika.

– Sve što smo porkomentarisale je da ste ti i Maja drugarice, to je bilo sve – rekla je Bojana Vukelićevoj i dodala da je ona ta koja može da zameri Vendi jer stalno pogrešno prenosi informacije.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply