farmeri u sobi

Farma: Ušla nova takmičarka, dvoje nominovanih u izolaciji!

Dva takmičara idu u izolaciju, gde će se spremati za kviz znanja za koje su se opredelili.

Pevačica Zorica Marković ušla je na imanje u Lisoviće. Nju je voditelj Ognjen Amidžić najavio posle imanja kao nekoga bez koga se ne može zamisliti nijedna slava.

Podsetimo, Zorica je prvo trebalo da uđe u rijaliti šou Parovi, ali se na nagovor Željka Mitrovića predomislila i umesto u luksuznu vilu u Zemun, sinoć je ušla na Farmu.

zorica usla na farmu

Farmeri su bili oduševljeni, pevačica se pozdravila sa svima, a ona se najviše oduševila izgledom kuhinje.

– Au što je dobar kredenac – rekla je Zorica.

– Svi na jedno mesto, ali Farma je najbolja – prokomentarisala je Markovićeva.

Bojan i Šabanoti nominovani!

Sinoć su održane prve nominacije na imanju u Lisoviću. Farmeri su svoje štapiće dali crnogorskom pevau Bojanu Tomoviću, dok je publika svojim glasovima nominovala Šabanotija. Njih dvojica idu u izolaciju, gde će se spremati za kviz znanja za koje su se opredelili.

Čitaj još  Farma: Kristijan i balerina se ponovo posvađali!

bojan tomovic nominovan

Podsetimo, prvi gazda u šestoj sezoni Farme Zvezdan Anđić izabrano je za svoje sluge Maju Nikolić i Bojana Tomovića, koji se sam prijavio. Za drugog nominovanog farmera glasala je publila SMS glasovima.

Podsetimo, crnogorski pevač je sve ukućane i gledaoce, kada je proglašen slugom, zamolio da njemu daju štapiće jer se ne oseća dobrodošlim na imanju i da bi voleo da napusti što pre rijaliti.

– Zamolio bih sve moje Crnogorce i sve Farmere da mi daju štapiće – zamolio je Bojan.

– Trebalo je odmah da mi kažete da nisam dobrodošao ovde. Odmah su svi krenuli da me prozivaju da sam Crnogorac i da ne radim…

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply