kristijan mora opet na operaciju

Farma: Umesto u zatvor, Kristijan mora opet na operaciju!

“Trenutno ležim na aparatima sa braunilom u veni, spremam se da uđem u operacionu salu i veoma se loše osećam”, kaže u dahu Kristijan.

Iako je u utorak trebalo da se javi u zatvor na izdržavanje preostale četiri godine robije, Kristijan Golubović, ponovo je operisao glavu. On ističe da sumnja da je u pitanju tumor, dok ga lekari uveravaju da se radi o infekciji, koja je nastala prilikom, prve operacije.

– Trenutno ležim na aparatima sa braunilom u veni, spremam se da uđem u operacionu salu i veoma se loše osećam – kaže u dahu Kristijan i nastavlja:

– Došao sam u privatnu kliniku gde mi je nedavno rađena operacija kapilara u glavi, jer mi danima nije dobro. Doktori tvrde da je u pitanju infekcija koja se dogodila dok su prošli put kamerom prolazili kroz uho i da je zbog toga nastala upala.
– Mislim da kriju istinu od mene i da je u pitanju, mnogo ozbiljnija stvar i neizlečiva bolest. Rekao sam im: “Snažan sam i jak čovek, ja mogu da podnesem istinu”, ali svi su ostali nemi. Zato sumnjam u ono najgore – ispričao je Kristijan pred operaciju, ističući kako sumnja da ima tumor.

Nakon nekoliko odlaganja, Kristijan bi u utorak trebalo da se javi u zatvor, kako bi odlažao preostale četiri godine zbog dilovanja droge. Ipak on će zbog zdravstevnih problema opet tražiti odlaganje.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Jelena Golubović prekršila obećanje iz Parova!

– Lako ću za zatvor to je najmanji problem, samo da mi bude dobro. Kada budem zdrav nije mi teško ni u zatvoru da budem – rekao je Kristijan napominjuću da će se ukoliko bude odbijen žaliti.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

2 comments

Leave a Reply