farmeri izabrali tracaru

Farma: Učesnici izabrali najveću tračaru (VIDEO)

“Moraš da navedeš prave razloge za to, ja samo pričam sa farmerima kada me pitaju da iznesem svoje mišljenje. To onda nikako ne može da bude tračarenje”, pravdao se farmer.

Zadruga je danas “obradovala” farmere još jednim pismom u kojem im je tražila da se izjasne ko je među njima najveća tračara, a oni su to sa oduševljenjem prihvatili.

Međutim, nije im se baš svidelo kada su krenuli.

Dušica Grabović je ustala i prokomentarisala da je Nikola Lakić najveća tračara, a to se izgleda bivšem fudbaleru nije svidelo.

– Moraš da navedeš prave razloge za to, ja samo pričam sa farmerima kada me pitaju da iznesem svoje mišljenje. To onda nikako ne može da bude tračarenje – pravdao se Nikola.
U odbranu Džoniju stala je njegova miljenica Gorana Goga Aleksić, a to je izazvalo bes kod Stefana Jakovljevića pa je i on osetio potrebu da se umeša, ali ga je Nikola preduhitrio.

– Alo, ti, sedi dole. Kada dođe red na tebe komentariši. Trpaš se sada, a kada te muškarčino zovem u štalu da naučiš rad sa životinjama ti se povlačiš, seronja – udario je Nikola, a Stefan se branio.

Čitaj još  Parovi: Ružica i Nataša kažnjene zbog skandala u vili!

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply