radmila misic na farmi

Farma: Učesnica trpela zlostavljanje u braku!

Drugi suprug učesnice „Farme“ bio je ljubomoran, prvo ju je psihički maltretirao, onda je prebio pred komšijom, pa ga je ona prijavila policiji i razvela se.

Folk pevačicu Radmilu Misić maltretirao je drugi muž, protiv koga je ona odmah nakon batina podnela krivičnu prijavu i zahtev za razvod braka.

Radmila se od drugog supruga razvela pre tri godine, kad ju je nakon kraće rasprave napao na ulici. Kako kažu Radmilini prijatelji, Marko A. bio je izuzetno ljubomoran, uvek je njegovo ponašanje bilo na ivici, stalno se svađao i optuživao pevačicu da ga vara, a kap koja je prelila čašu bila je kad je Misićeva zamolila komšiju da je odveze na nastup, nakon čega je Marko poludeo i fizički nasrnuo na nju.

– Rada je u svoje vreme bila vrlo poželjna, što je njemu smetalo i nije mogao da se nosi s tim. Njoj nije imponovala njegova ljubomora jer nije od onih žena koje će da ćute i trpe. To je dugo s njegove strane bilo psihičko maltretiranje. A onda je jedne večeri pukao. Radmila je kasnila na snimanje jedne TV emisije i zamolila je komšiju da je poveze. Marko se s posla vratio baš u trenutku kad je komšija stigao ispred zgrade i odmah je napao Radu. Bio je u alkoholisanom stanju, svašta joj je rekao i počeo je da je udara rukama. Ona je uspela da pobegne i sakrije se na benzinskoj stanici. Posle nekoliko dana prijavila je incident policiji i odmah podnela zahtev za razvod braka. Nije joj padalo na pamet da se miri s njim i sluša njegova opravdanja jer nije želela da trpi nasilje – kaže pevačicin prijatelj Marko Stanković.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija dobro unovčila golotinju!

Proces protiv Misićkinog bivšeg muža još je u toku jer je on strani državljanin, pa se sve sporo odvija.

– Mnogo je teško doći do njega, ali, kako kaže naš narod, pravda je spora, ali dostižna – završava pevačicin prijatelj.

Radmila Misić i Marko A. bili su u braku samo godinu dana.

izvor: Kurir Stars, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

4 comments

Leave a Reply