farma 7 - vanredno izbacivanje

Farma: Tri učesnika sinoć napustila imanje

Rijaliti “Farma” ulazi u samu završnicu. Za nekoliko dana očekuje nas finalna noć i odluka o tome ko će kući poneti nagradu od 50.000.

Prethodne nedelje takmičenje je napustio Milan Đorđević Crni, a večeras su bitku za glavnu nagradu izgubila dva muška takmičara. Mnogi su ostali iznenađeni, ali su mnogi i večeras otkrili razne detalje sa imanja.

Lepi Mića došao je u studio i otkrio svakave detalje o boravku na imanju.

– Došao sam tamo u dom penzionera. Oni su pevali, igrali igrice i takmičili se ko će najviše da radi. Ja sam ušao i napravio haos, izazvao sam ih da pokažu najgore iz sebe, to su oni. Pokazali su se! Ja sam u prirodi nešto drugo, bavim se muzikom, porodičan sam čovek a ovo sam sve shvatio kao šou. Ova farma je seksi farma, jebu se ko sa kim i kada stignu. Neka ih, seks je dobra stvar, ali ne volim to što svi pričaju “nisam ja, nisam ja” – rekao je on a onda progovorio o svojoj suparnici.

Jelena Golubović je nova pekarka u Srbiji koja pravi hleb nalik cigli. Ona ne pere ruke posle wc-a, stavlja vodu iz kupatila u kojoj ima dlaka i svega, od toga pravi neki paprikaš. Ma nema šta ne radi i onda ide i nudi ljude da to jedu”, rekao je i otkrio ko je njegov favorit.

– Voleo bih da pobedi Žika, sa njim sam dobar sve ovo vreme. On je zaslužio pobedu.

Sve što je Mića rekao primetili su i gledaoci, pa je jedna gledateljka izvređala Jelenu u uključenju uživo.

Zvonko Pantović Čipi, koji je bio drugi farmer, posle Lepog Miće, koji je napustio imanje u Lisoviću, smatra da su pre njih dvojice mogle da ispadnu dve farmerke.

– Nezahvalno je to reći, jer mi ne možemo da znamo šta gledaoci i kako vide. Po mom mišljenju, zadnjih dana su se ugasile Marija Ana i Ceca. One su mi bile najneaktivnije, mada smo svi pali malo. Ali one su mi se činile kao potencijalni kandidati za ispadanje u prvom preseku, ali eto, to sam bio ja i srećan sam zbog toga – rekao je Čipi.

– Veći broj farmera počeo je da pokazuje tu želju u poslednje vreme. Žile, na primer, po mom mišljenju opravdano. On je zaista pokazao dosta, rečit je, intelektualac, vredan iznad svega. Nekako je nama svima bio drag čovek. Čini mi se da Ceca ima neku želju da pobedi, iako sama ne veruje u to, a mislim da i Marina ima tu želju – konstatovao je sada već bivši farmer, a Mića ga je podržao, rekavši da treba da pobedi Žika.

Čitaj još  Farma: Balerina i Kristijan zajedno u emisiji (VIDEO)

Zorica Marković Keva je odlukom gledalaca napustila Farmu 7. juna, a na najpoznatije seosko imanje vratila se nešto više od deset dana nakon izbacivanja.

Domaćica se u društvu četvoro starih farmera na poziv produkcije ponovo nakratko uselila na imanje sa ciljem da dane do velikog finala učini još zanimljivijim. Ipak, jedan ishitren potez koštao ju je novca koji bi zaradila svojim učešćem u rijalitiju.
Naime, Keva je nakon odlaska Lepog Miće i Zvonka Pantovića Čipija odlučila da i ona napusti imanje. Markovićevoj je rečeno da će Farmu napustiti sutradan, odnosno danas sa Jasminom Medenicom, a da će prevremeno napuštanje imanja prouzrokovati određene sankcije.

Zbog toga što je svesno prekršila ugovor u koji su je članovi produkcije detaljno uputili, Zorica Marković Keva će biti kažnjena oduzimanjem kompletnog honorara koji bi svojim učešćem u rijalitiju zaradila da je ispoštovala ugovor do kraja.

Nažalost, iz četvoromesečne borbe u najgledanijoj rijaliti igri Keva sopstvenom krivicom odlazi praznih džepova.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply