tamara djuric uplasena

Farma: Tamara uplašena zbog onoga što je čeka narednih dana!

Tokom boravka u „Farmi“, Đurićeva je imala problem sa ožiljkom na bradavici koji je pukao, a tek sada su počele prave muke.

Već sledećeg meseca Tamaru Đurić očekuje teška operacija. Zbog veličine njenih silikonskih implanta u grudima, ožiljak je ponovo popustio.

– Taman što je pomislila da će posle „Farme“ moći da se opusti, Tamara se šokirala kada je jednog jutra uočila da joj je ožiljak ponovo pukao. Rana je velika i bukvalno otvorena. Lekar joj je rekao da će pod hitno morati na operaciju. Rekao joj je da sa ovim problemom ne sme da se igra, ali ona je uporna u tome da zahvat odloži jer ima obaveze i unapred isplaniran put – kaže izvor blizak Tamari.

Đurićeva otkriva da je i te kako uplašena za ishod operacije, ali i da pokušava da se time ne opterećuje:
– Nije mi svejedno. Nisam želela da pričam o svemu tome, ali sam shvatila da je dobro da kažem kako bi devojke koje ugrađuju silikone bile svesne da postoje i ozbiljne posledice. Ožiljak na dojki se proširio u „Farmi“. Tada su mi lekari rekli da ću morati na operaciju. Nadala sam se da do toga neće doći. Sada se iskreno plašim odlaska pod nož jer, iako deluje naivno, uopšte nije. Ali verujem lekaru i znam da će sve biti u redu.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Dve najzanimljivije učesnice izašle iz rijalitija!

Šta će Staniji obezbeđenje?!

Tamara je šokirana činjenicom da starleta Stanija Dobrojević vodi obezbeđenje sa sobom.

– Pa mučenica. Ja ne znam šta će njoj obezbeđenje. Pa, ko njoj preti? Da li neko uopšte zna da ona postoji? – kaže Tamara.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply