tamara djuric o kristijanu

Farma: Tamara se ponovo žestoko izblamirala!

“Da, bila sam u 29. novembru. Kada sam bila u policiji, rekla sam da on ne zaslužuje zatvor, on zaslužuje ludnicu”, rekla je Tamara i dodala da se da ne planira da ga tuži.

Kada se Tamara Đurić pojavila u medijima, javnosti se predstavila kao klaberka. Kako kaže, nije želela da bude nazvana starletom jer joj je to nekako ofucano.

Po svemu sudeći sama sebi je izmislila zanimanje, što je i priznala pred kamerama popularne emisije.

– Model je kao nešto previše isfurano, daj nešto novo… Ja sam samo zamolila da ne budem starleta, jer mi je straleta tako nešto otrcano i ofiucano… to me tako podseća na neke nesrećne Kim Kardašijan fejk… – rekla je Tamara u emisiji “Ekskluziv” i dodala da je klaberka a ne prodavačica ljubavi.
Bivša farmerka se osvrnula i na pretnje Kristijana Golubovića koje joj je uputio putem Fejsbuku. Naime, Golubović je završio u pritvoru, jer je na svom profilu napisao da je Tamara živa samo zato što je on tako naredio.

– Da, bila sam u 29. novembru. Kada sam bila u policiji rekla sam da on ne zaslužuje zatvor, on zaslužuje ludnicu – rekla je Tamara i dodala da se da ne planira da ga tuži.

Čitaj još  Farma: Maja Nikolić otkrila da li ulazi u sledeći rijaliti!

– Da li on treba da bude u zatvoru ili ne o tome ne odlučujem ja, niti želim da to komentarišem. Ja mislim o policiji uopšte, da u državi ima toliko svesti da oni sami odluče – rekla je Đurićeva i navela kako je nervira to što je bio na slobodi budući da je kriminalac koji je trebalo da odleži kaznu.

izvor: EPK

Leave a Reply