tamara sa semirom i acom

Farma: Tamara otkrila veliku tajnu produkcije!

“Ja sam se jedan dan spakovala, to niko ne zna. Samo sam rekla idem, morala sam da odem, bilo je sad ili nikad”, otkrila je Tamara.

Tamara Đurić je u razgovoru sa Acom i Semirom u kuhinji progovorila i o nekim stvarima sa “Farme” o kojima do sada nije bilo priče, a koje se tiču produkcije i samog rijalitija.

Budući da je klaberka danas pristala da bude zadiužena za kuvanje, a da je Semir potpuno utučen zbog boravka u rijalitiju, Tamara ga je drugarski savetovala da mora da izdrži, da je u pitanju samo kriza koja će proći…

– Najkritičniji su dvadeseti i stoti dan, tako su mi rekli – pričala je Tamara tešeći Semira, a onda je rekla nešto što do sada nije podelila sa farmerima.

– Ja sam se jedan dan spakovala, to niko ne zna. Samo sam rekla idem, morala sam da odem, bilo je sad ili nikad – otkrila je Tamara, pa nastavila:

– Mene su pitali hoću li vakcinu ili psihijatra? Jesu li i vas pitali? Rekla sam: “Mooolim, nema šanse!”.

Čitaj još  Parovi: Nakon oporavka učesnica treći put ulazi u vilu!

– Ja molim Boga da ispadnem ili ove ili sledeće nedelje! Prvih dana nisam osetio da je loše, a sad… – rekao je Džanković, našta mu je Tamara opet rekla kako sad mora da pobedi, kad je već ušao u rijaliti.

izvor: Telegraf

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Leave a Reply