tamara obecala pred kamerama

Farma: Tamara dala obećanje pred kamerama (VIDEO)

U svom izlaganju zamolila je starletu, da se ni ona njoj ne obraća, kao i da njeno ime ne spominje ni u dobrom, ali ni u lošem kontekstu.

Sinoć je na imanju bilo veoma burno i napeto, nakon što su Milić i Suzana Vukašinović iznenada napustili imanje, usledila su pitanja gledalaca koja su napravila opštu pometnju.

Iako baš i nemaju neki odnos od samog početka rijalitija, Tamara Đurić je sinoć javno obećala da sa Stanijom Dobrojević neće do kraja rijalitija progovoriti ni jednu jedinu reč. Takođe, u svom izlaganju zamolila je starletu, da se ni ona njoj ne obraća, kao i da njeno ime ne spominje ni u dobrom, ali ni u lošem kontekstu.

Pitanje gledalaca izazvalo je čitavu zbrku, te je u jednom od Stanijinih izlaganja, Đurićeva se našla veoma uvređena i postavila ultimatum, da li želi sa njom da razgovara ili ne.

Kada je Stanija obrazložila svoje razloge i izjavila, kako sa Tamarom ima komunikaciju jer su usmereni jedni na druge, klaberka je ponosno ustala i rekla da ona za nju može da bude i vazduh, kao i da ukoliko ne želi da priča sa njom, to zadovoljstvo će joj i pružiti. Stanija je rekla da ne želi, a onda je usledilo i Tamarino obećanje:

Čitaj još  Parovi: Pogledajte snimak seksa Ružice i Filipa! (VIDEO)

– Evo ja sad javno obećavam da sa Stanijom do kraja rijlitija, ali i nikada u životu, neću progovoriti više ni reč – zaključila je Tamara i time stavila tačku na svaku priču o Staniji.

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

2 comments

Leave a Reply