kristijan i stanija pipanje

Farma: Stanija u sudu zbog Kristijana?!

Tužilac Dragan Jovanović tražio je od emitera programa da pribave snimak ovog dela koji je emitovan na televiziji.

Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu uputilo je policiji u Barajevu zahtev da se sasluša Kristijan Golubović jer je po povratku u rijaliti izneo niz pretnji na račun novinara, rekavši da im sabljom treba odseći glavu. Zbog pretnji koje je Kristijan izneo, u policiju će takođe morati da dođe i Stanija Dobrojević u svojstvu svedoka.

Tužilaštvo je već dva puta tražilo od policije da sasluša Kristijana Golubovića i Semira Džankovića zbog ugrožavanja bezbednosti učesnika rijalitija i vređanja ljudskog i nacionalnog dostojanstva. Čini se da ovo Kristijanu nije bilo dovoljno, pa će on morati ponovo u policiju.

– Treba uzeti sablju i kao mudžahedin odseći novinarima glavu. Pa da vidimo koga ćete da vređate. Ali ne možeš ni to da uradiš i onda ko kornjača s Galapagosa da robijaš 30 godina. Da imam dva života, išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve, klošari – rekao je Golubović po povratku u rijalitiju Staniji Dobrojević. Policija će takođe pitati Kristijana koji je motiv imao za izricanje ovakve pretnje. Dok će Stanija Dobrojević morati da objasni kakvim tonom je Kristijan govorio u tom trenutku, povišenim ili normalnim. Takođe, Stanija će objasniti da li su joj poznati razlozi zbog kojih je baš pred njom Kristijan izrekao ovakve pretnje – rekao je izvor blizak istrazi.

Tužilac Dragan Jovanović tražio je od emitera programa da pribave snimak ovog dela koji je emitovan na televiziji.

Čitaj još  Parovi: Posle Mace i Mimi Oro, Jasmin se ljubi sa Atinom (VIDEO)

Kristijan privođen više puta zbog pretnji!

Više tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od policije da proveri navode Kristijana Golubovića povodom više krivičnih dela o kojima je govorio. Golubović je u Lisoviću izrekao neverovatna priznanja o atentatu na Šešelja i likvidaciji Aleksandra Kneževića Kneleta, zbog čega je priveden na saslušanje u svojstvu građanina. Kristijan je takođe priveden zbog nasilnog ponašanja jer je na Tijanu Đuričić oborio krevet, a potom i zbog sumnje da je Jeleni Milošević polomio nos. U policijskoj stanici u Barajevu saslušani su i farmeri Alen Muković, Maja Nikolić, Rade Lazić, Ivana Šašić i Tamara Đurić zbog pretnji smrću koje im je uputio Kristijan Golubović.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Leave a Reply