stanija dobrojevic o udesu

Farma: Stanija se oglasila nakon nesreće!

“Situacija koja nam se desila je nešto što sam do sada viđala samo na filmovima i nešto za šta svi uvek mislimo da se uvek dešava samo drugim ljudima”, rekla je Stanija.

Starleta Stanija Dobrojević doživela je saobraćajnu nesreću u blizini Beograda oko 19 časova.

Do udesa je došlo pošto je automobil u kom se nalazila Dobrojevićeva, prema nezvaničnim informacijma, podleteo pod kamion najverovatnije zbog klizavog kolovoza.
– U neverovantom sam šoku, kao i moja majka i najbolja drugarica. Situacija koja nam se desila je nešto što sam do sada viđala samo na filmovima i nešto za šta svi uvek mislimo da se uvek dešava samo drugim ljudima. Međutim, sada kada se desilo meni, moram da priznam da sam najsrećnija osoba što smo nas tri ostale žive i zdrave u tom udesu. Sam Bog nas je pogledao. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem taj osećaj kada shvatite da ćete podleteti pod kamion i kada u ključnom momentu shvatate da postoji mogućnost da vas zadesi takva strahota. Mi smo se vraćale sa Zlatibora, bile smo na autoputu i zastoj je bio veliki jer je zbog vremena bilo čak tri udesa. Želele smo da se preusmerimo u drugu traku i iako smo dale migavac i sve uradile ispravno i po propisima, podletele smo pod kamion. Automobil je uništen, ali sam zahvalna Bogu što se nema ništa strašno nije dogodilo – rekla je Stanija.

Čitaj još  Farma: Gledateljka uživo zapretila Jeleni Golubović (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

2 comments

Leave a Reply