stanija u studiju - narod pita

Farma: Stanija još jednom dokazala zašto je pobedila!

“Kako se oseća nakon Kristijanove izjave da je dao 12.000 evra za tvoju pobedu”, upitala je gledateljka, ali starleta je sve to pokušala da demantuje.

Pobednica rijalitija “Farma 6”, Stanija Dobrojević prvi put je javno odgovarala na pitanja gledalaca.

Među brojnim rečima podrške bilo je i onih kojima neke stvari nisu bile jasne, te su želeli da znaju da li su tačni natpisi u medijima da je Kristijan Golubović pomogao u njenoj pobedi.

– Kako se oseća nakon Kristijanove izjave da je dao 12.000 evra za tvoju pobedu – upitala je gledateljka, ali starleta je sve to pokušala da demantuje.
– Smatram da on to nije izjavio, da je izvučeno iz konteksta, čak mi je i on to potvrdio. Znam da ima 12 administratora na fejsbuku, možda je zato to napravljeno. Kristijan ništa nije platio za moju pobedu, a stvarno je degutantno to što se piše – rekla je ona a onda dodala da su Kristijan i ona od samog početka bili favoriti.

Čitaj još  Parovi: Zbog histerije Zmaja izvelo obezbeđenje iz vile!

– Ovo je bila nešto drugačija Farma jer su ljudi od samog početka imali dva favorita. Kristijan i ja smo zaista poseban tandem koji je napravio bum i u tom rijalitiju, a vidim i posle smo interesantni medijima.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply