Farma: Stanija i Kristijan zajedno zbog finala?!

“Mene je samo Jelena Milošević razumela, i to pogledom”, govorio je Kristijan Golubović, ali brzo se oporavio i utehu našao u Staniji Dobrojević.

Prijateljstvo u koje su se kleli polako prerasta u nešto više. Stanija i Kristijan sve se češće maze, ljube, odvajaju od ostalih. Njih dvoje uživaju u novoj ulozi. Sada su nerazdvojni. Dok su svi na žurki, Stanija usamljena sedi na ogradi i ko joj priđe? Kristijan, naravno. Malo šaputanja, malo osmeha – poljubac!

Između njih dvoje su od početka sevale varnice, ali su oboje sve to vodili pod prijateljstvo. Sve dok imanje nije napustila Kristijanova ljubavnica Balerina, kojoj je on stigao i da polomi nos. Tada se Staniji otvorio put. Skakala je u Kristijanov krevet u tanga gaćicama i bademantilu, podelili su jabuku tako što su je istovremeno grizli, pa su se njihove usne dodirnule, a u noći između četvrtka i petka njih dvoje su se i poljubili kako dolikuje.

– Ona je zaljubljena u njega od početka. Zaskače ga kao šiparica, jasno joj je da je to put u finale. Jaoj, ako se Balerinka vrati… – komentarisala je Maja sa Vendi novonastalu situaciju, dok su prijatelji i porodica ovog para na distanci.

– Da li stvarno neko misli da su hteli da se poljube, da bi to uradili nasred dvorišta naočigled miliona gledalaca – kaže Stanijina porodica

– Kristijanova supruga Ivana je isključila telefon i neće da komentariše situaciju. Dosta joj je onoga sa Balerinom – poručili su Kristijanovi najbliži prijatelji.

S druge strane, Stanijina porodica i njena drugarica Tamara odbijaju da poveruju u ono što su kamere snimile.

Čitaj još  Farma: Stanija pobedila sa ubedljivom razlikom u glasovima!

– Nisu se poljubili, ljudi koji misle suprotno neka vrate snimak više puta. Da li stvarno neko misli da su hteli da se poljube, da bi to uradili nasred dvorišta naočigled svih kamera i miliona gledalaca – kazali su oni.

Kristijan opet saslušan u policiji

Kristijan Golubović saslušan je juče drugi put u policiji u Barajevu zbog pretnji učesnicima “Farme” i nanošenja teških telesnih povreda Jeleni Milošević. Kako saznajemo, Golubović je negirao krivicu i ponovio da nije udario i slomio nos Miloševićevoj, a da su navodne pretnje učesnicima imale za cilj da podignu gledanost. Krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti i nanošenja teških povreda ići će redovnim putem. Tužilaštvo nije predlagalo da mu se zbog ovog dela odredi pritvor, pa je odmah nakon saslušanja vraćen u “Farmu”.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

3 comments

Leave a Reply