uzasna higijena na imanjux

Farma: Šokiraće vas nova gadost sa imanja!

Posle uneređenog WC-a, gljivičnih zaraza, zaraženog bureta za kupanje, sada se saznalo da više od tri meseca nisu zamenili čaršave i jastučnice na kojima spavaju.

Dok se ne desi vanredno stanje u „Farmi“, pa makar ono bilo i lažno kao što je bilo pre dve noći, stanari imanja teško da bi se setili da operu prostorije u kojima žive već više od tri meseca.

Zato zaista čudi da se neko od njih nije već teže razboleo ili makar dobio neku infekciju.

farmeri sa maskama
farmeri sa maskama

Možda baš zbog toga što su neviđeno aljkavi, Zadruga je rešila da organizuje lažnu uzbunu kojom im je sugerisala da se imanjem širi zarazna bolest koja se sa životinja prenosi na ljude i da pojedini farmeri moraju hitno da odu u izolaciju.

Kako bi bili što uverljiviji, poslali su im toplomere, merač krvnog pritiska i čašice za urin. Takođe, dobili su naređenje da skinu posteljinu, a da će dobiti novu i čistu kako bi bili sigurni da se bakterije neće prenositi.

Dok su skidali posteljinu, Maja je zahvalila:

– Hvala vam, Zadrugo, što ste nam posle sto dana dali čistu posteljinu – i tako otkrila da već tri i po meseca farmeri spavaju na čaršavima umazanim od prljavštine, blata, znoja, hrane i prolivenih sokova.

Čitaj još  Farma: Fanovi oštro osudili Tamaru Đurić! (VIDEO)

To nije prvi slučaj nehigijene na imanju. Kao što su mediji već preneli, na imanju u Lisovićima buđa im se hrana koju kriju jedni od drugih, WC je umazan i smrdljiv, a bure u kome se svi kupaju nijednom nije oprano.

Koliko je higijena loša pokazuje i činjenica da su pojedini takmičari dobili kožne bolesti. Stanija je nedavno dobila kremu protiv gljivica, a bojala se i da će dobiti vaške. Krajnje je vreme da produkcija nešto uloži u sredstva za higijenu.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic

Leave a Reply