semir dzankovic nasilje

Farma: Semiru ne gine kazna zatvora, pogledajte koliko!

Dat je nalog da se pregleda snimak, zbog sumnje da su izvršena tri krivična dela.

Posle tuče na “Farmi” kada je Semir Džanković fizički nasrnuo na Tamaru Đurić, tužilaštvo je naredilo da se, kako navodi Informer, odmah pokrene istraga protiv njega i da se utvrdi – da li je u pitanju pokušaj ubistva!

– U sredu ujutru sam poslao zahtev policiji za prikupljanje obaveštenja o incidentu. Dao sam nalog da se saslušaju svi učesnici i da se pregleda snimak zbog osnovane sumnje da su izvršena tri krivična dela: širenje rasne, verske i nacionalne mržnje, pokušaj ubistva i ugrožavanje opšte sigurnosti – rekao je osnovni javni tužilac iz Mladenovca Dragan Jovanović.

Semir udario Tamaru
Semir udario Tamaru

On je još dodao:

– Takođe sam poslao zahtev REM da hitno obustavi propagiranje ekstremizma svih oblika na televiziji, radi zaštite maloletnika i svih drugih lica.

Advokat Nebojša Petrović za dnevni list kaže da bi, ukoliko se utvrdi da je Semir nekog pokušao da ubije, mogao da ode u zatvor na pet do 15 godina.

– To je kazna za pokušaj ubistva, dok je za izazivanje rasne, verske i nacionalne netrpeljivosti zaprećena kazna do pet godina. Ipak, u ovom slučaju mislim da ima osnova da se tereti samo za ugrožavanje sigurnosti, i za to delo može da bude osuđen do tri godine zatvora – kaže Petrović.

Čitaj još  Parovi: Mimi zapretila Jeleni: Ima da te zveknem sisom! (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Informer

2 comments

Leave a Reply