semir dzankovic posle izbacivanja

Farma: Semir tvrdi da fizičkog kontakta nije bilo?! (Video)

“Bio mi je cilj samo da zaplašim Tamaru. Samo sam je udario po kačketu i, čak i da me Aca nije zaustavio, ne bih je udario”, rekao je Semir nakon izbacivanja.

Farma: Semir tvrdi da fizičkog kontakta nije bilo?! (Video)

Posle velikog incidenta koji se sinoć dogodio na “Farmi“, zbog čega je Semir Džanković momentalno diskvalifikovan iz rijalitija, pevač je za dnevni list otvorio dušu i ispričao detaljno šta se zapravo desilo.

Tek je izašao iz rijalitija i prvo što je rekao bilo je da će pustiti da prođe neko vreme, kako bi se smirile strasti. Ipak, Semir je istakao kako fizičkog nasilja na “Farmi” nije bilo i da je do incidenta došlo iz sasvim drugačijih razloga od onih koji su predstavljeni javnosti.

– Noža nigde nije bilo, kao ni fizičkog kontakta! Da sam imao nož, bar bih ogrebao nekog, zar ne? U pitanju je bila čaša i šokiran sam zbog ovoga šta se priča – otkrio nam je Semir, koji kaže da je do incidenta sa Tamarom Đurić došlo jer mu je opsovala decu, a ne zbog pevanja bilo kakvih pesama, pogotovo ne zbog himne Srbije. Himna Srbije nema veze sa tim, ja čak nisam ni bio tu kada su je pevali, nisam ni čuo. Maja me je provocirala čitavog dana, na kraju je kulminiralo incidentom sa Tamarom. Ovo nije prvi put da su me vređali na nacionalnoj osnovi, čak sam se i ranije žalio zadruzi, međutim, nisu reagovali.

O razlogu zbog kojeg je došlo do tuče i zbog kog je Semir donekle izgubio samokontrolu, samo se nagađalo. Prava istina ostala je iza vrata rijalitija, sve dok nam Semir nije ispričao kako je zapravo došlo do nezgodne scene.

– Ne mogu da prećutim kada mi neko opsuje decu. Da je Maja to uradila, ne bih onako odreagovao, već bih joj verbalno uzvratio, ali bilo mi je krivo što je to bila Tamara, jer sam je smatrao prijateljem – iskren je bio Semir, koji je priznao da se sve dogodilo u afektu, kao i da nije imao ni najmanju nameru da povredi Đurićevu.

semir podivljao

– Bio mi je cilj samo da zaplašim Tamaru. Samo sam je udario po kačketu i, čak i da me Aca nije zaustavio, ne bih je udario. Krivo mi je što je onako odreagovala, jer smo do nedavno bili prijatelji i čak sam jednom pomenuo da bih nju izabrao za gazdu – objašnjava pevač.

Čitaj još  Farma: Pevačica dobija informacije iz spoljnog sveta?!

Od sinoć se najviše polemiše oko Semirovog uzvika “Alahu akbar“, koji je tokom svađe ponovio čak dva-tri puta, međutim, pevač ističe da to nije imalo nikakvu negativnu konotaciju niti mu je namera bila da poziva na nasilje.

– “Alahu akbar” u prevodu znači “Alah je najveći”. To je često moja uzrečica kod kuće, životna navika, nema apsolutno nikakvo drugo značenje. Hteo sam samo da im pokažem kako je to kada si sam, a vređaju te na nacionalnoj osnovi. Vrlo nezgodna situacija. Rekao sam im: “Kako bi bilo da ja sad pred svima glasno kažem “Alahu akbar”?!, samo da bi se na trenutak osetili kao ja.

Semir je na kraju razgovora napomenuo i da od samog ulaska u rijaliti nije nikoga vređao na nacionalnoj osnovi, niti se dotakao te teme.

– Svačiju sam slavu ispoštovao, nikoga nisam uvredio svih ovih dana. Čak je i Tamara pre mesec dana, kada je bila pijana za vreme žurke, pominjala Srebrenicu i genocid, a ja sam je tada smirivao. Ovo je već treći-četvrti put da me provociraju – završio je bivši učesnik “Farme”.

Sukob između Semira i Tamare je šokirao sve, i bez obzira da li je bio isprovociran ili ne, mnogi smatraju da Džanković nikako nije smeo ovako da se ponaša…

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply