rade lazic nakon izbacivanja

Farma: Rade Lazić otkrio detalje sa imanja koje je prećutkivao!

“Kristijan svakako ima još dosta godina robije koje mora da odleži i ne želim da budem taj koji će ga još koju godinu više razdvojiti od deteta jer znam šta znači kada ćerka ne odrasta pored oca”, rekao je maneken.

Iako izbačenom farmeru Radetu Laziću još nije prošla modrica na jagodici od udarca koji mu je naneo Kristijan Golubović, on je pre dva dana u policijskoj stanici u Barajevu rekao da ne želi da tereti bivšeg cimera. Po izlasku iz rijalitija „Farma“ Lazić poručuje da će svom snagom braniti porodicu od Kristijana i pretnji.

– Kristijan svakako ima još dosta godina robije koje mora da odleži i ne želim da budem taj koji će ga još koju godinu više razdvojiti od deteta jer znam šta znači kada ćerka ne odrasta pored oca. Ne plašim ga se jer znam da mi neće ništa uraditi zato što mu to u ovom trenutku najmanje treba, ali nedajbože kada bi pretio mojoj porodici, branio bih ih svim silama. Siguran sam da bi mi se u tome pridružili prijatelji, ali na sreću, mojoj majci i ocu niko lično nije pretio, osim u porukama koje gledaoci šalju na televiziju – kaže Rade i tvrdi da Krisijan nije izbačen zbog njega, već zbog Stanije, koja ga je sve vreme huškala.

– Njena misija je od početka bila da ga izbaci i zato je stvarala njegovu mržnju prema svima nama jer je on bio favorit. U početku sam se zbog majke kočio u svađama s njim, a onda više nisam mogao da mu ćutim. Kobne noći video sam da mu je pao mrak na oči kada je krenuo ka meni i da se nije sapleo, verovatno bi me udario. Tada me je jako stegao za uvo, čelom udario u desnu jagodicu i šapnuo: „Pobiću ti celu porodicu.“ Odmah sam tražio od zadruge da odluči između njega i mene – priseća se Lazić noći kada je došlo do fizičkog obračuna jer, pored Tamare Đurić, i on nije hteo da ćuti Kristijanu na uvrede.

– Tamara treba da pobedi jer je žena koja ima muda i stav u svemu što radi. Mislim da između nje i Ace postoje emocije, ali da nakon izlaska iz „Farme“ neće očuvati vezu – smatra maneken koji se pred ulazak u rijaliti razveo od supruge Jovane, a za rastanak je na imanju optužio taštu.

Čitaj još  Farma: Stanija vrištala zbog Kristijana! (VIDEO)

– Nisam smeo bivšu ženu da pitam da li je njena majka čula to što sam rekao i stidim se što sam to izneo u javnost, ali istina je da se mešala i da nas je rastavila. Saznao sam da moja supruga sada ima dečka, srećan sam zbog nje i jedva čekam da odem u Beč da vidim ćerku – priča Rade.

Između Gabrijele i Semira nisu čista posla

Svoju vezu s Gabrijelom Pejčev maneken smatra velikom greškom, dok njen odnos sa Semirom, kojem je bila ljubavnica, smatra diskutabilnim.

– Kod mene su se u startu rodile emocije prema Gabijeli sve dok nije ušao Semir, kada sam shvatio da me je lagala za mnoge stvari. Tada sam stavio tačku iako je plakala i htela da mi se vrati. Kada je videla da sam je precrtao, okrenula se Semiru, s kojim je sada nerazdvojna. Među njima nisu raščišćeni računi i to svako vidi, a ona pride manipuliše njim – tvrdi Lazić.

Vendi je lepa žena

Nakon što je Vesni Vukelić Vendi pokazao polni organ i rekao da će je pojebati ili neće biti živ, Rade crveni na ovaj svoj postupak.

– Jako se stidim te noći kada sam malo više popio, pa uradio i rekao sve te stvari. Trudio sam se da ne pijem jer znam kakva sam budala pod dejstvom alkohola, ali omaklo mi se. Vendi je lepa i atraktivna žena i u ovim godinama, ali shvatite da sam bio pijan – kaže bivši farmer koji se smeje na našu opasku da „što trezan misli, pijan govori“.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply