Farma: Potpuni haos na imanju, dvoje izbačeno napolje!

Produkcija “Farme” oglasila se povodom incidenta koji se jutros oko šest sati desio na imanju, a nakon kojeg je rijaliti napustilo dvoje farmera.
Lepi Mića, koji je sinoć ušao na imanje posle izlaska Lepomira Bakića, od početka večeri i tokom cele žurke donosio je informacije iz spoljnog sveta. Eto razloga za nervozu…
Dok je u jednom trenutku Mića sedeo u trpezariji sa Bojanom, a ostatak ekipe Zorica, Ivan, Tamara, Ali King, sedeli su u kuhinji i večerali. Ivan je krenuo da dobacuje Mići:
– Pi****ino, seljačino, je****mo te, seljačino, ti si došao da ovde nekog zajebavaš, nas Beograđane…
Mića je izašao napolje nakon 10-ak minuta, a onda se Zorica Marković obratila Bojani Stamenov koja je do tada sedela sa Mićom.
– A ti mu se pridruži, krmačo jedna. I pu** mu ku***, on je došao da nam razjebe Farmu. Nije te sramota, nemaš ni 20 godina, a imaš 300 kila. Ti ćeš da prepričavaš šta ja pričam, sram te bilo.
Potom je Ivan rekao “Ajmo da ga iznabadamo” pa su Ali i on krenuli ka vratima. U tom momentu, Krunićeva je ustala iz kreveta u nameri da, iako je pijana, spreči sukob.
Međutim, Zorica je odjednom odlučila da izađe sa Farme, i počela je da pakuje stvari, zbog čega se Jelena rasplakala.
– Ovo je najbezbolniji način. Bolje ovako, nego da bude krvoprolića – neumoljiva je Zorica.
Ivan je Kristijanu objasnio da je frka nastala jer je Mića Alija nazvao “mudžahedinom” i da Zorica ima već tri godine frku sa Mićom, koji je “opanjakava gde stigne”.
Zbog prevelike količine alkohola ređale su se uvrede
I tokom prethodnog učešća na Farmi, Lepi Mića je imao “ispade” vređajući ostale učesnike na verskoj osnovi.
Aca, koji je prespavao čitavu frku, otišao je da proveri šta se dešava i nakon nekoliko minuta se vratio sa informacijom da su “Mića, Zorica i Ali otišli sa Farme”, ali čini se da se dogovorio sa produkcijom, te se vratio na imanje, a po svemu sudeći i Zorica će se ponovo pridružiti “farmerima”.
Kako se navodi u saopštenju, jutros oko 6 sati došlo je do situacije u kojoj su Zorica i Ali King izmislili da je Lepi Mića izgovorio pogrdne stvari upućene Ali Kingu.
King i Zorica su skovali plan u kupatilu. Zatim su “potpalili” ostatak Farmera koji su se urotili protiv novog ukućanina. Sve se završilo tako što je Zorici Marković pozlilo, ona je izašla na kapiju, a za njom je bez povoda krenuo Ali King zbog čega je diskvalifikovan.
Zorica se trenutno nalazi na lekarskom pregledu, ali trebalo bi da se vrati na “Farmu” čim se oporavi.
Farmeri su dobili i pismo od Lepomira Bakića koji je za novog gazdu izabrao Maju Nikolić.
– Farmeri, glumci, dupljaci, lažovi. Ovih 25 dana ću pamtiti kao nešto najgore u životu. Zaista mi je žao što nisam tako dvoličan kao vi. Zato sam jako srećan što više nisam deo tog i takvog programa sa pojedinim ljudima koji su društveni šljam – napisao je između ostalog Lepomir, koji je jedino pohvalio Novicu, Zoricu, Milića, Bojanu i Maju.
izvor: EPK

Leave a Reply

%d