maja nikolic proizvke

Farma: Posle farmera, Maja udarila na Proku (VIDEO)

Iako je bilo očekivano da će Maja Nikolić napraviti haos među učesnicima u rijalitiju “Farma”, niko nije verovao da će ona to učiniti već prvog dana.

Naime, pevačica je od samog ulaska na imanje u Lisoviću počela da provocira cimere, a njihovog mentora Proku nazivala je pogrdnim imenima.

– Proka je mentol, a ne mentor – izjavila je Maja pred svim ukućanima.

Nije dugo vremena prošlo, a pevačica je pohvalila pevanje jednog učesnika i naglasila da je pevala Ceci prateće vokale.

proka na farmi

– Lepo pevaš, zovi me kad izađemo, za dž ću ti pevati prateće vokale za ceo CD. Otpevaću ti isto kao Ceci. Ja i njoj pevam prateće vokale jer sam pop pevač, nemam trilere – nahvalila je sebe Nikolićeva.

Kada je završila priči o pevanju, pevačica je skočila na Šabanotija i objasnila mu da treba da se veseli u rijalitiju, a ne da tuguje.

– Veseli se, i meni su za šest meseci umrli i mama i deda, pa pevam. Nemoj da si smoren – rekla je Maja.

Nešto kasnije, Maja je Kristijanu ispričala kako je sama izbacila čoveka od 100 kila iz stana i da je s njom tada bio Lepomir Bakić.

– Ovo nije na rasnoj osnovi, stvarno je čovek Šiptar i uselio se u moj stan. Tad sam čoveku koji ima 100 kila opalila šamar. Nalupam ga i izađem napolje, a čovek od 100 kila i plače i pita što ga bijem. Rekla sam Lepomiru da ostane u kolima, ako me čovek sahrani, jer je ogroman i ja odem gore i nalupam ga. Uselio se u moj stan, a ne plaća. Ovako mala, sama sam ga izbacila iz stana – rekla je Maja.

Čitaj još  Dalila pokazala više nego što treba (VIDEO)

Pogledajte snimak:

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply