novica zdravkovic izmislio rak

Farma: Pored Bojane, još jedan farmer izmislio bolest!

“Bolje je što sam izmislio to nego da sam se potukao s nekim pa da moram da platim dva miliona”, kaže Novica.

Nisam mogao da izdržim da budem zatvoren u „Farmi“ pa sam izmislio da bolujem 12 godina. Izmislio sam i da hoću da se ubijem jer je jedino tako produkcija htela da me pusti da izađem napolje.

Još morbidnije od svega u celoj priči jeste to što je pre 24 godine od pomenute bolesti preminuo njegov brat Toma Zdravković.

– Kako bih živeo kada bih 12 godina imao rak? Umro bih davno. Šta je čudno što sam izmislio priču?! Ja sam ranije imao problema s mokraćnim putevima, ali daleko od toga da imam rak. Sada sam sasvim zdrav. Produkcija se uplašila da će morati da mi plaća operaciju i lečenje, pa me je pustila napolje. Bolje je što sam izmislio to nego da sam se potukao s nekim pa da moram da platim dva miliona. Odakle mi – kaže Novica i dodaje da, budući da ima porodicu, nema šanse da pomisli na samoubistvo.
– Ma kakvi, pa ja volim i sebe i svoj život. Nijednom mi nije palo na pamet da prekratim svoj život. Moja porodica se šokirala kada je čula šta sam rekao, ali sam im objasnio da je jedini način da izađem bio da izmislim bolest. Moju ženu su svi zvali, noćima je plakala zbog toga što sam rekao.

Čitaj još  Farma: Izabran poslednji gazda ove sezone (VIDEO)

Jedina stvar koja mu u životu nedostaje jeste brat Toma.

– Nedostaje mi sve više, nikada neću naučiti da živim s tim gubitkom. Od kada je Toma preminuo, nisam okusio ni kap alkohola. Ranije sam puno pio. To mi je bio jedini porok. Alkohol mi je zamalo uništio život. Brata sam izgubio, sestru sam izgubio i bilo je ili će mi alkohol presuditi, ili ću prestati. Više ne pijem, ne mučim ni porodicu ni sebe – završava Novica.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

2 comments

Leave a Reply