jelena krunic u studiju

Farma: Pogledajte šta je Krunićeva rekla nakon izlaska (VIDEO)

“Lomila sam se prvih sedam dana, kada sam izašla iz imanja i Tamaru i Acu sam gledala kao da su nas izdali. Ja ih podržavam, ali bilo mi je čudno”, rekla je klaberka u studiju.

Jelena Krunić izgubila je trku za 50.000 evra, ali je zato otkrila sve o superfinalistima Staniji i Medenici.

Krunićeva od svih farmera najviše komplimenata je iznela o Lepom Mići koji joj je, kako kaže, otvorio oči i za veoma kratko vreme razotkrio farmere.

– On je pravi rijaliti igrač. Za 15 dana razotkrio je sve maske. Govorio da je Jasmina Medenica jedno veliko zlo. Uverila sam se u to. Ize leđa me ogovara, udari me, a onda hajde da pričamo… Razotkrio je i Staniju, koja je u jednom trenutku jako fina i čedna, a onda je Lepom Miću psovala ćerki, ženu i svašta, kune se u očev grob. Otkriva maske, pa mi se zato sviđa. On je fer plej igač – rekla je Krunićeva.
Jelena je rekla da smatra da je ljubav između Ace i Tamare iskrena.

– Lomila sam se prvih sedam dana, kada sam izašla iz imanja i Tamaru i Acu sam gledala kao da su nas izdali. Ja ih podržavam, ali bilo mi je čudno. Aca je zaljubljen, vidim Tamaru da je zaljubljena, srećni su. Podržavam ljubav u rijalitiju takvog tipa – rekla je Krunićeva.

Čitaj još  Farma: Marija Ana otkrila detalje iz kreveta!

Pogledajte snimak:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

One comment

Leave a Reply