Farma: Pogledajte sa kim je Kristijan upoređivao snagu!

Ako bih ja pobedio, rekla bi publika da je nameštaljka”, rekao je Radašin.

Kristijan i Radašin su se nadjačavali u kuhinji, dok su ostali učesnici “Farme” žustro navijali da dođe do “fajta”. Popularni Kiki je pokazao ko je jači, dok je Kardašijanu bilo interesantno da mu se suprotstavi. Ili, bar, da proba…

Kristijan rekao Staniji da skine gaćice, evo kako je ona reagovala!

– Al’ bi bilo razdeljak ovamo, razdeljak onamo, a brkovi bi završili na podu…brkovi kao Harisu Džinoviću! – smejao se Kristijan, raspoložen za zezanje sa Radašinom.

– Ako te udarim ovako, samo ti razdeljak premestim na drugu stranu – nastavio je Kiki, dok mu je Zorica rekla: “Ma, samo duni”.

 

Kristijan i Radašin
Kristijan i Radašin

 

Svi su se smejali, a u jednom trenutku i aplaudirali navijajući do toga da dođe do obračuna. Kiki je čak uzeo i džak kojim je krenuo na Radašina, ali…samo u šali.

Radašinu nije bilo svejedno što su svi na strani jačega, pa je prokomentarisao da su farmeri mnogo uz Kristijana, a da niko ne glasa za njega.

Čitaj još  Farma: Maja Nikolić otkrila da li ulazi u sledeći rijaliti!

– Ako bih ja pobedio, rekla bi publika da je nameštaljka – bio je do kraja iskren Radašin, koji je uspeo sve da nasmeje.

Naravno, sve je od početka bilo u šaljivom kontekstu, farmeri su se samo zezali sa Radašinom, koji je poslednjih dana prilično miran.

izvor: Telegraf

Leave a Reply