maja milosevic i saska karan u areni

Farma: Pogledajte ko je imao najmanje glasova (VIDEO)

Pevačice su se “borile” u igri veštine u popularnoj areni na imanju.

Goga Aleksić je odlučila da napravi pometnju svojim odabirom sluga.

Igračica je u štalu poslala Žiku i Sašku Karan. Kada su farmeri delili štapiće, najviše glasova je dobila Saška Karan, dok su za Žiku uglavnom imali reči hvale.

Publici se najmanje dopala pevačica Maja Milošević i njih dve su se sinoć takmičile u duelu. Njih dve su se “borile” u igri veštine.

Saška je pobedila u igri veštine, tako što je pojela veći broj kriški limuna. Nakon preseka glasova, Saška Karan ima 68 osto, dok Maja ima 32 odsto glasova publike. Maja Milošević je napustila imanje.

Kada je stigla u studio, Maja se najpre izgrlila se sa porodicom i prijateljima koji su je sačekali u Šimanovcima.

– Naučila sam da muzem kravu… Nijedan posao nije bio problem. Ništa mi nije smetalo. Mogla bih da živim na selu. Ali neko određeno vreme – rekla je Maja.

Pevačica je rekla da je mnogo teško navići se na ljude, nego na neke uslove koji su je tamo zadesili.

– Da nije toga, šta bi uopšte radili. Sa ljudima je teško… Nekada mi se spava, a bude gužva, pa ne mogu ni da pevam kad hoću… – smatra pevačica.

– Jasno mi je da je igra, ali mi je malo čudno da kriju hranu kada smo svi gladni – rekla je Maja.

Maja kaže da je jedina osoba koja je odbila Crnog.

maja milosevic napustila imanje

– Marija je zaista prešla kod Crnog jer se njen krevet polomio. A njen brat i Crni su dobri drugari i tu se znalo da se neće ništa desiti – objasnila je Miloševićeva.

Čitaj još  Kiseli kupus sa kobasicama na nemački način VIDEO RECEPT

– I Mića je ok. I sviđaju mi se te njegove opaske. Ali, ja ne volim da pričam o tome što se meni desilo – kaže Maja za Lepog Miću.
Voditeljka ju je pitala za Filipa.

– Moj i Filipov krevet su bili spojeni, ja ih onda odvojim, pa on dođe i spoji ih. Stalno se kod našeg kreveta skupljalo društvo. On mene stalno baca na krevet, baci majicu neku… A ja volim da meni bude čisto i sve lepo – pričala je o njenom odnosu sa Đukićem.

– Ne mogu da opišem šta on oseća. On je rekao da nije zaljubljen i ja to razumem. Mislim da je Marija Ana zaljubljena u njega – dodala je pevačica.

Pogledajte snimak sinoćnjeg izbacivanja:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply