biljana lukan i jelena milosevic

Farma: Pogledajte gde je Kristijan proveo prvu noć van imanja!

Ubrzo potom stigla je policija jer su Lukanovoj smetali novinari koji su posle razgovora s predstavnicima medija ušli u njenu kuću, gde su obavili razgovor i s kriminalcem.

Čim je napustio Farmu, Kristijan je otišao u kuću prijateljice Biljane Lukan. Tamo ga je sačekala njegova ljubav iz rijalitija Jelena Milošević Balerina. Ona je s njim provela noć i jučerašnji dan, dok ga je supruga Ivana zajedno s ćerkom Verom čekala u Kraljevu.

– Ne smem ništa da kažem. Došla sam kod Biljane zarad zajedničkog projekta. Kristijan i ja se krijemo i ne znamo koliko ćemo ovde ostati – rekla je Balerina.

Ubrzo potom stigla je policija jer su Lukanovoj smetali novinari koji su posle razgovora s predstavnicima medija ušli u njenu kuću, gde su obavili razgovor i s kriminalcem. Ona je potom otišla po Golubovićevog sina Lazara i dovela ga do oca.

Kako smo saznali, Kristijan je molio da njegova supruga ne sazna da je kod Biljane u kući, pošto su njih dve u lošim odnosima i zato je sve, pa i nju, slagao da se nalazi u karantinu u Lisoviću.

Inače, tužilaštvo je prosledilo policiji dopis da ispituju slučaj i ispituju stepen povreda koje je Kristijan naneo Radetu, nakon čega će protiv kriminalca podneti krivičnu prijavu.

Čitaj još  Farma: Filip ponovo priredio spektakl (VIDEO)

Prostakluk

Kristijanova prijateljica i, kako se predstavlja, vođa njegovog pravnog tima, Biljana Lukan, našoj ekipi poslala je fotografiju Golubovićeve gole zadnjice i napisala da nam kriminalac poručuje da mu „popušimo kurac“ i da ga „poljubimo u dupe“.

Ona je bila izrevoltirana što smo ga zvali i tražili intervju, kao što činimo sa svakim farmerom koji napusti Farmu ili bude izbačen s nje.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply