stanija jedan od favorita

Farma: Po anketi nećete verovati ko su favoriti!

Stanija je očajna, sve su joj manje šanse za pobedu jer Kristijan postavlja zamke. U anketi su Golubović, Radičević i Dobrojevićeva favoriti. Ostali su nemi posmatrači.

Posle povratka Kristijana Golubovića na imanje, favoriti za pobedu su se promenili.

Uprkos tome što je i te kako nedostajao Staniji Dobrojević, njene šanse za prvo mesto sada su manje, što je i sama priznala kada je Kristijan izašao:

– Nekada je Kristijan bio favorit, a sada sam ja. Žao mi je što mi je u Farmi 4 pobeda izmakla za dlaku, i to nikada neću zaboraviti. Sada kad je Kristijan izašao, mislim da ću ja pobediti.

favoriti za pobedu
favoriti za pobedu

Ipak, Golubovićevim povratkom na imanje u Lisoviću, starleta je shvatila da će joj pobeda ponovo izmaći. Koliko joj je bilo drago što ga vidi, toliko i nije. Uprkos tome što su svi učesnici „Farme“ od samog početka pričali kako ih novac ne zanima, sada su promenili ploču. Sama pomisao na prvo mesto svima je mila, pa ne biraju način da osvoje srca publike.

Čitaj još  Farma: Kristijan ponovo zapretio farmerima!

Čitaoci domaćeg portala učestvovali su u anketi i izabrali svoje favorite. Na prvom mestu nalazi se Kristijan Golubović, na drugom Miloš Radičević, a na trećem Stanija Dobrojević.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

2 comments

Leave a Reply